Educación física

Páginas: 2 (482 palabras) Publicado: 10 de febrero de 2012
Expressió corporal

Durant aquesta sessió pràctica hem treballat l’expressió corporal tot posant-nos dins d’una situació concreta.
Inicialment la professora ens ha explicat què l’expressió estracta dins de totes les arrees del currículum, ja que l’estem utilitzant constantment per expressar emocions, sentiments…
He treballat l’expressió tan sols corporal, gestual, doncs no podíem parlat encap moment.
Ens hem col·locat en grups de quatre i cinc persones i la professora ens ha dit que havíem de representar una situació on hi apareixes com obriríem una ampolla de cava.
A continuació enshem separat per grups per pensar el paper que faria cadascun de nosaltres. La professora ens ha deixat temps per assajar-ho i desprès ho hem anat representant per grups davant dels altres companys.Molts dels grups han representat una festa d’aniversari, guanyar una competició o celebrar una cosa important en un restaurant..
Quan acabàvem de representar-ho ens quedàvem al mig i la professora ensfeia unes quantes preguntes a cada grup:

- Que us ha estat més difícil de pensar?
- Com us heu sentit dins del grup?
- Estàveu tots d’acord en fer el paper que heu representat?També feia preguntes els altres companys perquè opinessin que es el que mes els hi havia agradat de la representació dels altres, com veien el rol de cada persona..

Desprès de fer una reflexió decada actuació, i adonar-nos que la consigna que ens havia donat de l’ampolla de cava no representava el mes important en cadascuna de les actuacions sinó que era com un fet més.
La professora ens ha fetcanviar de grups i representar una altre situació aquest cop havíem de jugar a billar. Aquest cop la situació era més complicada ja que havíem d’inventar-nos la taula de billar que ocupava un espaifictici.
Hi hem tornar a fer el mateix que avanç per grups sortíem a representar la situació i desprès reflexionàvem sobre que podríem treballar en cada cas.
Així ha sortit que a més a més de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Educación Física y la Actividad Física
  • Educacion fisica
  • Educación Física
  • Educacion Fisica
  • Educacion Fisica
  • Educacion Fisica
  • Educacion fisica
  • Educacion fisica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS