El código da vinci

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (276 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 25 de mayo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
La pel lícula compta amb diversos personatges i cada un d'ells plens de característiques diferents que fan que la pel.lícula de certa manera sigui encara mésinteressant.
-Robert Lagdon, interpretat per Tom Hanks, el personatge en l'adaptació cinematogràfica es mostra com un home de memòria sorprenent i amb una gran capacitatde resoldre complexos endevinalles, i diversos problemes. Robert Langdon a més, és un prestigiós professor de la universitat de Harvard, amb grans coneixements desimbologia religiosa que li permeten desenvolupar-se al llarg de la història i ser la persona capaç de resoldre el misteri del Sant Grial, amb l'ajuda de ShopieNeveu.

-Shopie Neveu, interpretada per Audrey Tautou, és la dona protagonista de la història, que acompanya i també resulta ser de gran ajuda al Professor Lagdon en larecerca del misteri del sant grial. Sophie Neveu en certa manera reflecteix la ingenuïtat, ja que en la seva infantesa va viure amb el seu avi Jacques Sauniere. Ala pel.lícula Sophie també té la capacitat i aquesta forma dolça de conviure amb les altres persones, a més capaç d'alleujar la seva pròpia tragèdia i transformar-la.-Jacques Sauniere, qui era "El Gran Maestre" del Priorat de Sion i qui va ser l'encarregat de cuidar, protegir i guardar el secret d'aquella nena (Shopie Neveu) descendent de Jesús.

-Silas, un home fort d'aparença cansada, amb una infantesa tràgica i reprimida, doncs el seu pare era alcohòlic i així mateix culpabled'assassinar la seva mare, també és un home que viu en el pecat i tracta de curar la seva culpa a Déu flagel•lant i castigant el seu propi cos amb diferents eines.