EL CORREDOR DEL LABERINT

Páginas: 2 (469 palabras) Publicado: 10 de mayo de 2015
EL CORREDOR DEL LABERINT
En Thomas no recorda res, li han esborrat la memòria i l’han enviat a la Clariana, on hi ha molts nois que saben el mateix que ell, sol recorden el seu nom. Allà coneix enChuk, un noi mes o menys de 12 anys que fa el que pot per sobreviure. En Chuk, juntament amb en Alby (el líder de la Clariana), en Newt (el segon líder) i en Min-Ho (el líder dels corredors) ajuden aen Thomas a sobreviure el dia a dia.
En Thomas es diferent que els altres, perquè ell somia sobre el seu passat, mentre que els altres no poden recordar. En Thomas va canviant la Clariana. Ell es elprimer en sobreviure una nit dins del laberint, juntament amb en Min-Ho i l’Alby. Després apareix la Teresa. Esta inconscient dins la mateixa caixa que tots han fet servir per arribar. La Tresaporta un missatge. Ella serà la última i no hi pujarà ningú mes. Però la tresa te informació. Ella ha desencadenat el desenllaç.

PERSONATGES: ORDENATS PER FUNCIONS:
PROTAGONISTES
ANTAGONISTACOLABORADOR
DECORATIU

Personatges:
Thomas:
Teresa:
Min-Ho:
Newt:
Alby:
Chuk:
Gally:
Grius:


DESCRIURE L’ESPAI

Espais:
La Clariana: Es un espai referencial, ja que es inventat. La Clariana es on viuen iconviuen els Clarians. Tothom té una funció. Hi ha els corredors, el seu líder es en Min-Ho que van corrents cada dia per el laberint per trobar una sortida i tornen abans de que es tanquin lesportes,tots els corredors tenen el perill de quedar-se a dins, i no sortir-ne vius a l’endemà. Sol hi ha dos xeringues, en Jeff i en Clint, es dediquen a curar i embenar als corredors, que son els quenormalment es fan mal allà fora. També hi ha la feina a la cuina, on el líder es en Rusqui. Allà fan el menjar per a tots els Clarians. Hi han els Fregalls, són els encarregats de la neteja de la Clarina.També hi han els Calçamaons, els Camàlics, els excavadors, els esbudelladors,...

El Laberint:





GENERE DE LA NOVEL·LA

James Dashner viu a les Muntanyes Rocalloses amb la seva família.Ha...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Corredor Del Laberinto
  • Corredor de laberinto
  • corredores
  • corredor
  • Corredor
  • Corredores
  • Corredor
  • Corredores

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS