El juego de pensar

Páginas: 15 (3667 palabras) Publicado: 21 de marzo de 2014

El juego de pensar




INS Montgrí B1B
2013-2014
Ariadna Chacon
Algen Mary Hontucan
Yuanwen Zou
Índex
1.Introducció.......................................................................pàg3

2.Autor..............................................................................pàg4

3.Sinopsis...........................................................................pàg54.Personatges......................................................................pàg6

5.Temes.............................................................................pàg7

5.1 Marta habla de la libertad....................................pàg7,8,9

5.2 Lin dice que en su país comen ratas........................pàg10,11

5.3 Como somos lasMartas?..........................................pàg12

6.Conclusió.......................................................................pàg13

7.Entrevista...................................................................pàg14,15

8.Diapositives.................................................................pàg16,17

9.Bibliografía.....................................................................pàg18Introducció

Al començament, havíem triat un altre llibre que es diu “el mundo de Sofia”, pero al nostre professor de filosofia, en Ferran, no li agradava l'idea i ens va recomanar “el juego de pensar”.

Un altre motiu de perque vam canviar el llibre va ser perquè al llegir el títol, vam pensar que seria més interessant i divertit, ja que a totes del grup ens agrada pensar. Creiem que l'autor hafet bé de posar-li aquest títol perque crida l'atenció.

Al començament, hi van haver problemes en el canvi de llibre, ja que totes ja havíem començat a llegir “el mundo de Sofia”, pero no ens arrepentim pas d'haver triat aquest.





























3
Autor

L'autor d'aquest llibre és Tobies Grimaltos Mascarós. Va nèixer a Castelló de la Ribera al 1958.És professor titular del departament de metafísica i teoria del coneixament de la universitat de València.

Està llicenciat i és doctor per la Universitat de València. Ha fet molts treballs acadèmics sobretot en les àrees de la teoria del coneixament, la filosofia del llenguatge i la filosofia de la ment.

En el passat ha impartit moltes matèries, com: pensament i realitat, antropologia,metafísica i llenguatge, ontologia, teoria del coneixament i clàssics de la teoria del coneixament. Ha realitzat diversos cursos de doctorat. Ha sigut en diverses ocasions secretari del departament de metafísica i teoria del coneixament, de la facultat de filosofia i CC.de l'educació. Del 6 de setembre de 2008 al setembre de 2011 va ser el director del departament de metafísica i teoria del coneixament.Va ser membre del comité acadèmic de la Catedra de filosofia i ciutadania “Josep Lluís Blasco Estellés” i ha sigut “Honorary Research Fellow” de la universitat de Brimingham (Regne unit) del curs 1991-1992.

Ara, és president d ella Societat de Filosofia del País Valencià. És membre de la Societat Espanyola de Filosofia Analítica, de la E.S.A.P de la Societat de Lógica i Metadologia de laCiència i del consell de redacció de Euphyía. És l'editor de Quaderns de Filosofia i informant de les revistes Teorema i Theoria.
















4
Sinopsis


Aquest llibre es desenvolupa a base de diàlegs entre un pare i una filla sobre temes filosòfics que a tothom algun dia han preocupat, preguntes que tothom es fa. Però el llibre no aporta respostes concretes, és a dir, quans'exposa una pregunta els dos personatges sempre arriben a una conclusió general però mai a una concreta.

Per això el llibre no està destinat a doctrinar, si no a fer pensar a tothom que el llegeixi. L'objectiu del llibre és donar a veure a la gent que les coses no són mai fàcils i en certs aspectes dels quals creiem entendre de sobra no estan tan clars com pensàvem.

El llibre intenta...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Juego De Pensar
  • juegos para pensar
  • Grimaltos, T
  • El Juego Como Estrategia Para Pensar
  • Pensar Pensar Y Pensar
  • Que Es Pensar
  • La pensada
  • Pensar en ti

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS