el metodo

Páginas: 5 (1163 palabras) Publicado: 19 de enero de 2014
ACTIVITATS SOBRE EL VISIONAT DE LA PEL.LÍCULA “EL MÉTODO”

Activitat 1: Fes una sinopsi de la pel·lícula, màxim entre 15 i 20 línies.

Una empresa sol·licita un lloc vacant per un càrrec alt d’executiu. Aspiren al càrrec 7 candidats que ha escollit l’empresa, però farà la selecció del candidat que es quedi amb el lloc vacant amb un mètode diferent, el mètode Gronholm. El començament elsreuneixen a tots en un sala i els hi fan omplir un qüestionari, molts dels candidats no saben en que consisteix aquest mètode, però al llarg del dia descobriran que consisteix en un seguit de proves psicològiques amb el fi de arribar a trobar el perfil que millor encaixa amb els requisits que demanen per el lloc de treball.
El començament els hi informen que hi ha entre ells un “topo”, es adir, un d’ells ja forma part de l’empresa i la seva primera prova es descobrir qui es. Per fer-ho decideixen presentar-se un per un per acabar coneixent-se millor. Seguint un tipus de proves, com per exemple, escollir un líder o quines funcions faria cadascú si només quedessin ells al món, ells mateixos son els que han d’acabar descartant-se i decidint si serveixen o no per el lloc vacant.Finalment, acabant quedant dos candidats i entre ells estarà el elegit. A tots dos per separat els hi diuen que si volen quedar-se amb el lloc han d’enganyar a l’altre i aconseguir que abandoni, així es com Carlos enganya a Nieves i decideix quedar-se amb el lloc de treball i així finalitza la pel·lícula.


Activitat 2: Anomena els vuit personatges de la pel·lícula.

Ana
Fernando
Nieves
EnriqueRicardo
Montse
Carlos
Julio

Activitat 3: Fes una descripció dels dos personatges, el que més t’hagi agradat i el que menys. Descriu el seu estil de comunicació (passiu, agressiu, assertiu), el seu llenguatge no verbal, el rol que creus que desenvolupa, si té capacitat de lideratge i altres aspectes que vulguis destacar.

Nieves: El personatge que més m’agrada. Mostra clarament un estilde comunicació assertiu, ja que sap desenvolupar-se molt bé i sap demostrar que es el que pensa en cada moment procurant no faltar el respecte a ningun dels seus oponents i mostra tindre un caràcter segur alhora d’enfrontar-se amb certs personatges masculins que apareixen a la pel·lícula. Mostra un llenguatge no verbal a través de mirades que creua amb el Carlos durant algunes proves. Crec que sique te capacitat de lideratge no només per la intel·ligència i la astúcia que mostra sinó per la coherència en la que diu les coses i com se l’escolten i la recolzant els demés en la reflexió que fa d’algunes proves. Desenvoluparia el rol de positiva perquè mitjançant els seus pensaments intenta tirar endavant el conjunt del grup.

Fernando: El personatge que menys m’agrada. Mostra un estil decomunicació agressiu, ja que dus les coses de mala manera i tal con les pensa sense importar-li ofendre els demés i com mostra en alguns moments de la pel·lícula no esta d’acord en moltes coses que opinant o decideixen els altres candidats. Podria dir que el llenguatge no verbal que mostra es mitjançant la manera de gesticular que té. El rol que tindria seria el del crític, tot ho discuteix i lisembla malament però no aporta solucions. Sota el meu punt de vista, per les característiques que he mencionat no seria un bon líder.


Activitat 4: Hi ha alguna escena que destacaries particularment? Justifica la resposta.

Particularment l’escena que més destacaria es on el Ricardo, que resultar que es el “topo”, fica a prova a l’ Enrique explicant-li una cosa la qual l’empresa no es potentera, però doncs la secretaria, que esta aliada amb el Ricardo, el fica amb un compromís perquè acabi dient que es el que representa que amaga el Ricardo. Doncs, l’Enrique al veure’s amb aquella situació, contra l’espada i la paret, no sap que fer i acaba explicant-li tot a la secretaria i en aquell moment es on es descobreix que el Ricardo es l’infiltrat al grup i l’Enrique queda fora i ja no...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Metodos De Metodos
  • El Método
  • Metodo
  • El Método
  • Metodo
  • Metodos
  • Metodos
  • Metodos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS