El Nucli De La Terra i Stephen Hawking

Páginas: 2 (276 palabras) Publicado: 21 de diciembre de 2014
Lectura 2

Stephen Hawking
1. Stephen Hawking i Roger Penrose van mostrar que la teoria general de la relativitat d'Einstein implica que l'espai iel temps han de tenir un principi en el Big Bang i un final dins de forats negres. També troben la necessitat de unificar  la relativitat general amb la teoria quàntica. Una deles conseqüències era que els forats negres no eren totalment negres, sinó que podien emetre radiacions i eventualment evaporares i desaparèixer. Un altre es quel’univers no té límits en el temps imaginari, per tant el mode en que l’univers va començar queda completament determinat per les lleis científiques.
2. Perque lagent que compres el llibre i veies tantas equacions no sabria que significaba cada una i aixo a la gent no l’interesa.
3. La ciencia i la tecnologia es inevitableque canviin el mon, per tant hem de utilitzarla bé i portarla pel bon cami. Aixo significa que en una societat democratica, els ciutadans han de tenir unsconeixements basics, per poder prendre decisions i no dependre dels experts. L’augment de vida es dona per fet, gracies a l’avanç de la ciencia. També hi ha desconfianzaperque la ciencia no s’enten. La gent te un gran interes pels afers cientifics, particularment l’astronomia.
4. Per a ell es important per poder cada ciutada podertomar les seves decisions i no dependre sempre d’un expert.
Per ami tenim que tenir una fomacio cientifica perque la ciencia es una de las cosas que mes ens envolta,tot es ciencia. Tambe perque avança molt rapidament i tenim que estar informats per poder entendrela i poder tomar decisions com diu Stephen Hawking.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ensato del capitulo i, historia del tiempo-stephen hawking
  • Stephen Hawking
  • Stephen hawking
  • Stephen Hawking
  • stephen hawking
  • STEPHEN HAWKING
  • Stephen Hawking
  • stephen hawking

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS