El polònia

Páginas: 3 (600 palabras) Publicado: 8 de mayo de 2011
EL POLÒNIA

Polònia és un programa televisiu que realitza una sàtira política, presentat per Toni Soler, i que s’emet tots els Dijous després del Telenoticies vespre de TV3. Duraaproximadament una hora, i en ell s’hi representen diversos esdeveniments de la política, tant catalana com de la resta d’Espanya, representada per un seguit d’actors que paròdien aquests polítics . Polònia téles seves arrels en el programa radiofònic que s’emetia a RAC1, “Minoria Absoluta”.

El nom del programa juga amb la ironia del mot polacos, que ha sigut tradicionalment un terme despectiu perreferir-se als catalans.

En el programa s’hi representen els esqueixos de l’actualitat política immediata, que ocupen un 70% del programa, i són la base del Polònia. El programa també constad’un espai en que realitza un zàping d’imatges de la setmana amb doblatges humorístics i d’altres microseccions.

Polònia té la frescor de ser gravat poques hores abans de la seva emissió: fins al’últim dia estan recollint la informació i els esdeveniments, i la matinada abans s’ajunta l’equip d’actors i productors per enregistrar-ho i emetre-ho el vespre següent.

Els gags del programa sóncreacions breus en els què es parodia la vida dels polítics, mostrant-los en moments de la vida quotidiana, en conflicte entre ells, governant, a missa, al gimnàs... Sovint, arran d’aquestesrepresentacions exagerades i iròniques, han rebut crítiques per l’acidesa del seu humor. Però, com defensen, el Polònia és un programa en què s’ironitza sobre la realitat del país i de tot el que en ellsucceeix. El seu objectiu és bàsicament entretenir, encara què d’alguna manera també ens posa al corrent de l’actualitat que ens envolta, fent-la més banal i en el meu punt de vista, més lleugera.Justament és aquest punt humorístic el què li dóna la gràcia al programa, el que el converteix en agradable i “sucós”. Vídeos, cançons, gags i efectes “especials” que fan la realitat més fàcil de païr i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • polonio
  • polonio
  • Polonia
  • Polonio
  • Polonio
  • POLONIA
  • polonia
  • Polonia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS