El rellotge mecanic

Páginas: 2 (324 palabras) Publicado: 30 de agosto de 2014

Era una freda nit d' hivern,els habitants d' un poble d' Alemanya es varen renunir a la taberna d' un bar per a clebrar dues coses d' igual importància:que demà,Karl ,l' aprendiu de rellotger revelaria la seua esculptura en el rellotge clockenheim,en el que sempre que un apreniu termina l' aprenizatge té que anyadir una figura i queFritz,el narrador dehistòries anava a contar una de les seues històries de por .
Karl, no estava feliç. Va seure en una esquina i es va posar a veure aiguardent. Fritz es vaacostar a ell i li va dir que perquè pareixiapreocupat si demà era el seu dia de triomf i tots l' admirarien per la seua esculptura. Karl li va confessar que no havia fet capesculptura ja que no se li ocurria cap idea i que fer una esculptura noera tan fácil com escriure un compte, a lo que li va contestar Fritz amb que escriure un conte era comfer un rellotge,totes les coses han de concordar com els engranatges d' un rellotge.
Fritz tambéestava preocupat perquè ell tampoc tenia un final per a la seua història ise'l volia inventar mentre anava contant el principi.
Va arribar el moment de que Fritz començara a contar la seuahistòria,tot el poble estaba emocionat i tots es preguntavende que aniría aquesta història:de fantasmes, d' esquelets? No, va dir Fritz, aquesta historia tracta de rellotges, rellotges mecànics.Va començar acontar la seua història :Fa uns quants anys el príncep Otto va portar de caçera al seu fill Florian però en dues nits els guardies del palau reial varen vore un trineu que es dirigia amoltavelocitat al castell i varen trobar al príncep Otto mort, però el seu fill Florian estava viu.
Per extraordinari que siga, el príncep Otto no parava de moure el braç esquerre.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mecanicismo
  • mecanicado
  • El Mecanicismo
  • Mecanic
  • Mecanicismo
  • MECANIC
  • Mecanicista
  • Mecanicista

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS