El señor de las moscas

Páginas: 4 (896 palabras) Publicado: 16 de noviembre de 2011
Lord of the flies
Peter Brook 1963

Introducció
Aquesta pel·lícula està basada al llibre que porta el mateix títol, és un clàssic de la literatura anglesa de postguerra, publicada al 1954, esconsidera de lectura imprescindible, és una novel·la distòpica.
Un avió que transportava només a uns estudiants britànics és abatut a causa d'una forta tempesta i va a parar a una illa deserta, siguenels nens els únics supervivents. Els nens es veuen obligats a viure sense cap adult.

Quina és la societat
Aquests nens quan arriben provenen d'una societat conservadora anglesa, tenen normes iuns comportaments propis d'una societat molt tancada i rígida. Estan acostumats a les normes i a les formalitats socials, això ho observen amb la seva manera de parlar, la manera de presentar-se alsaltres.

Proces de socialització
Quan arriben a l'illa ja han passat pel període de socialització primaria, aquest període es realitza durant els primers anys de vida del individu, aquests nensdeuen tenir entre 6 i 12 anys, per això poden dir que aquest primer estadi ja esta consolidat en arribar a l'illa. Dintre de l'illa comença el període de segona socialització, cadascú assumeix un rolfora del seu àmbit familiar, o sigui al grup. Passen de viure amb la família, de ser el fill o el germà, a conviure amb un altre tipus d'institució, el grup de companys d'escola.

Agents desocialització
L'agent de socialització és el grup, el conjunt de nens, tenen la necessitat de pertanyé a una banda, necessiten un líder, llavors es formen diferencies dintre del grup.
Dos nens lluiten perser el líder,per una banda tenim el Ralph que es el líder electe dels nàufrags, és massa educat i utilitza la lògica inclús als pitjors moments, Ralph representa la democràcia, encara que finalmenttot se li gira a la seva contra. L'altre nen és el Jack, és el rival d'en Ralph, es podria dir que es mostra gelós, es arrogant i consentit. La seva conducta es va tornant cada cop més violenta. Jack...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El señor de las moscas
  • El Señor De Las Moscas
  • Señor de las moscas
  • Señor de las moscas
  • el señor de las moscas
  • El Señor De Las Moscas
  • El señor de las moscas
  • El señor de las moscas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS