El Trinfo De Un Sueño

Páginas: 4 (978 palabras) Publicado: 7 de marzo de 2013
ACTIVITAT EXPRESSIÓ MUSICAL Pel·lícula “el tunfo de un sueño”

1.Evan o August és capaç d’escoltar la música d’una manera molt peculiar…be, de fet els sons formen part de tot allò que escoltal’Evan. Com ho fa? D’on extreu els sons musicals?
Doncs sent els sons del carrer, i a mesura que els va sentint composa cançons, és privilegiat, té un don per la música. En Evan és capaç de connectar ambla música de tal manera que elabora cançons amb la seva ment prodigiosa.

2. El sentit de l’oïda del Evan està molt desenvolupat i es podría considerar com un superdotat per la música. Per a que faservir aquest dot? Forma part de la genética.
Doncs el fa servir per rebre suposades vibracions dels seus pares per saber que ells estan vius i que l’estimen molt a part de que li encanta la músicacom els seus pares, si forma part de la genètica,els pares es dediquen a la música la tenen a la sang i a ell també li encanta no és una casualitat que se li doni tant bé.

3.Wizard (Robin Wiliams)a la pel·lícula, ensenya a Evan i altres nois a tocar un instrument per després guanyar uns diners a consta seva. Anomena tres instruments que toca Wizard i els seus nois i busca informació sobreaquests instruments. Són de corda, de vent, de percussió? Quin dels drets de l’infant està vulnerant en Wizard.

La guitarra
És un instrument musical de corda, compost per un a caixa de fusta, un palsobre el que va adosant el darrere, generalment amb un forat acústic en el centre de la tapa i sis cordes. Sobre el diapsonvan incrustats les trastes, que permeten les diferents notes. El seu nomespecífic és guitarra clàssica, guitarra espanyola, guitarra criolla o guitarra acústica.

La trompeta
És un instrument musical de vent, pertany a la família del instruments de vent-mental, fabricat enaleació de metall. El so que es produeix gràcies a la vibració dels llavis del intèrpret en la part denominada boqueta a partir de la columna del aire. La trompeta, comunament, està afinada en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Trinfo Del Coloso
  • Alcanzar El Trinfo
  • sueño
  • Los sueños
  • el sueño
  • Los Sueños
  • Los Sueños
  • sueños

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS