EL VALOR DELS DOCENTS

Páginas: 2 (396 palabras) Publicado: 21 de abril de 2014
REFLEXIÓ PERSONAL SOBRE LA LECTURA: EL VALOR DELS DOCENTS.

És difícil relacionar el valor que donen als docents a Estats Units i lligar-ho amb el que passa aquí al nostres país, ja que el tipusd’educació a tots dos països és un tant diferent i més si diferenciem l’escola privada d’allà i la pública d’aquí i les condicions de treball dels professors.
L’estudi demostra que la qualitat delprofessorat és molt determinant en la vida d’un alumne independentment de l’entorn familiar o fins i tot els recursos que té l’escola. Per tant, la formació i la selecció del professorat és vital pelfutur de qualsevol país. Al llarg de la lectura, m’he quedat amb diferents idees amb les que estic d’acord, d’altres que no i moltes preguntes que m’anava fent al llarg de la mateixa.
Aquí a Espanya,estem vivint un moment on el prestigi de l’educació i dels mestres que hi treballen cau en picat. Per part de l’estat es critica molt la qualitat educativa, cosa que s’ha de fer i valorar any rereany, però no es treballa prou per tal de resoldre aquests problemes. Penso que les diferents reformes que s’ estan portant a terme van més dirigides cap a l’estalvi de diners que cap a la millora de laqualitat educativa.
Però per mi, hi ha un aspecte molt important que a la lectura es menciona i és que la qualitat del professor és molt important però que el paper de les famílies ho és de lamateixa manera o més. I és que un professor de qualitat és aquell que sap treballar en equip amb tota la comunitat educativa i crec que es poden fer grans coses, sobretot després de llegir les lecturessobre la implicació de les famílies i la comunitat educativa per a l’èxit educatiu i diferents parts del projecte INCLUD-ED.
Una cosa que tinc molt clara és que per augmentar el prestigi dels mestres enla percepció de la opinió pública un s’ho ha de guanyar. Cal obrir-nos a la comunitat, deixar veure la nostra feina, les ganes i la il•lusió que li posem a aquesta, dialogar i arribar a consens...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Competències pròpies dels docents
  • declaració dels drets dels infants
  • l'illa dels carrers dels ocells
  • Psicologia dels grups
  • Llinatge dels Cardona
  • Auca Dels Castellers
  • L'illa del carrer dels ocells
  • Classificació Dels Drets Humans

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS