El Virus

Páginas: 5 (1158 palabras) Publicado: 5 de febrero de 2013
Curs 2012/2013 1a convocatòria

Grau en Infermeria
Assignatura: Informàtica Prova d’Avaluació continuada
A partir d’una hipotètica necessitat d’informació: Es vol obtenir la informació més recent, en castellà, català i anglès, sobre la cirrosi hepàtica, en concret sobre els punts indicats a l’apartat 6 d’aquest document, heu de: 1. Extreure els termes més significatius de la necessitatd’informació. 2. Identificar clarament el tema de recerca que s’ha plantejat. Consulteu obres de referència com poden ser enciclopèdies, diccionaris, atlas… (Citar l’obra/es utilitzada/des per a identificar el tema de cerca) 3. Cercar de forma intuïtiva, però al mateix temps exhaustiva, els sinònims i traduccions a altres llengües (com a mínim català, castellà i anglès) dels termes més significatiusextres en el punt 1. 4. Cercar els descriptors dels, termes extrets prèviament, al Tesaurus següent. • MeSH Database – MEDLINE http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?db=mesh 5. Realitzar la cerca en les dues fonts d’informació que a continuació s’indiquen, explicant pas a pas el procés de cerca realitzat en cada una de elles. • Google [http://www.google.es] • MEDLINE – PUBMED[http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi] 6. Donar resposta a les següents preguntes. La citació bibliogràfica dels documents consultats per a cada pregunta haurà de ser indicada seguint la norma de citació bibliogràfica ISO 690, desprès de cada resposta: 6.1. Quin o quins factors de risc presenta aquesta malaltia? 6.2. Quines dades epidemiològiques hi ha sobre en aquesta malaltia? 7. Identifica i justifica demanera raonada els criteris que has seguit per avaluar les fonts d’informació per utilitzades per a respondre les preguntes dels punts 6.1 i 6.2 de l’apartat 6, a les que has accedit des del motor de cerca Google. 8. Del total de resultats obtinguts a MEDLINE-PUBMED, selecciona tres i proporciona la referència bibliogràfica corresponent seguint la norma de citació ISO 690: Els criterisfonamentals que heu de tenir en compte a l'hora de fer la selecció final dels tres documents a presentar són que aquests siguin específics a la necessitat d’informació: El professor assumeix que degut a què en alguns casos no serà possible la consulta del text íntegre dels documents hi haurà una certa flexibilitat a l’hora de valorar l’especificitat dels materials seleccionats per part de l’alumne. Quan nosigui possible aquesta consulta, l’alumne s’haurà de basar en altres elements com poden ser: el títol, el resum, l’autor…, per valorar l’adequació del document a la demanda d’informació plantejada.

1

Curs 2012/2013 1a convocatòria

Format del document ha presentar:
NOTA: Fer constar que amb aquest treball no es procedirà a avaluar la part de Word, ja que l’avaluació d’aquesta part esrealitzarà mitjançant un examen presencial. Malgrat això s’agrairà el seguiment del format indicat per a l’elaboració del present treball.

a) Format del document: Dades d’identificació de l’autor/a a la portada Portada (Títol generat amb WordArt) Sumari automatitzat dels continguts Encapçalament i peu pàgina o Al peu pàgina ha de constar el nom de l’alumne (exclusivament al cos del document)Numeració de pàgina per a imprimir a doble cara Interlineat: 1,4 línies “Sangria” a la primera línia Tipus de font: Verdana Mides i estil de la font: o o o o o o Títols de 1r nivell: mida 14, estil Negreta Títols de segon nivell: mida 12, estil Negreta i Cursiva Peu pàgina: mida 10 Resta del document: mida 11 Encapçalaments de columna ombrejats en gris al 30% Rètols 1a fila centrats vertical ihoritzontalment

Taula contenint els sinònims i traduccions obtinguts al punt 3 del present exercici:

Imatge il·lustrativa del tema tractat, inserida a l’apartat corresponent a les respostes indicades al punt 6. (Disseny quadrat, alineació dreta)

b) Guardeu el document Microsoft Word amb el nom d'arxiu segons l'estructura NomUsuari_ACINF (no utilitzar accents). Per exemple, el nom de l'arxiu...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Virus
  • Virus
  • Virus
  • Virus
  • los virus
  • virus
  • VIRUS
  • virus

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS