Eleccions del 27 S Història d Espanya

Páginas: 3 (583 palabras) Publicado: 3 de noviembre de 2015
ELECCIONS 27 SETEMBRE:






Des del meu punt de vista, ha sigut un resultat poc clar tot i que el ‘’si’’ guanya per d’abant del ‘’no’’ però realment no és una victoria clara pels partitsindependents.
En aquestes eleccions hem pogut comparar com les coelicions dels partits que s’’han agrupat i les que han intentat canviar el discurs, s’han vist reduïts en diputats respecte leseleccions passades. Per exemple, Junts pel sí, ha obtingut menys diputats que quan es va presentar Esquerra i CIU per separat, igual que Catalunya si que es pot, que ha obtingut menys diputats que iniciativaen les anteriors eleccions. També veiem el cas del PP que ha canviat el candidat per intentar canviar el discurs de la por tot i que no ha servit ni per mantenir-se ni guanyar diputats sinó que n’hapèrdut. Després observem que el PSC no ha canviat el seu discurs i ha pèrdut 4 diputats però podem dir que s’ha mantingut respecte l’any passat. En canvi, els partits que es podrien conciderar nous, ésa dir, que no han tocat ni han tingut poder en la Generalitat, han obtingut uns bons resultats, com és el cas de la CUP que ha triplicat en escons, i el cas de Ciutadants que també ha triplicat i s’haendut molts dels votants del PP i PSC. La afavorit el fet de que sigui un partit nou i unionista envers del PP que l’ha afectat tots els casos de corrupció.
Primer de tot dir que aquestes eleccionshan estat una victoria de l’independentisme poc contundent. Si la CUP no s’ajunta amb Junts Pel Sí, no s’obtindrà majoria absoluta per l’independentisme. El problema és que la CUP es una assamblea ques’hi ha de prendre decisions ho fan entre tots. Són fidels els seus estatuds i són firmes amb els seus principis. No és deixen influenciar i no fan la politica per guanyar diners i això fa que siguiun partit molt diferent i amb idees diferents que les de la coelició dels Junts Pel Sí, ja que per molt que els dos vulguin la independència, la volen de diferent manera. També hi ha una sèrie de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • INTRODUCCIÒ A LA HISTÒRIA D ESPANYA S
  • Historia Espanya
  • Història De Espanya
  • historia economica de la espanya contemporanea
  • HISTORIA DE WATERPOLO A ESPANYA
  • Activitats Historia espanya
  • Loljdjjdjdjsjaaa ss s d d
  • D una historia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS