empaquetar, volum

Páginas: 2 (303 palabras) Publicado: 12 de enero de 2014
 batman


Empaquetar

Introducció

En aquest treball de volum havíem d’escollir una tècnica de volum de les moltes que ens proposaven irepresentar-la en una obra, mostrant influencia d’alguns artistes que treballin el camp que jo he escollit. Per aquest camp he escollit l’art d’empaquetar, que consisteix en embolicar unelement, aquest embolcall pot ser artificial (com seria el cas d’un burka) o natural (com seria el cas d’un platan o de qualssevol altre fruita). Jo he escollit embolicar una figura ambpaper, recreant el que feien els egipcis amb els difunts.

Descripció Formal

“El arte de empaquetar es tan viejo como la humanidad, o al menos tanto como los egipcios quienesempaquetaban a sus muertos. Tal vez sea mucho más antiguo ya que la naturaleza en sí misma nos da ejemplos de envolturas preciosas y eficientes como las de las naranjas, bananas, nueces,los capullos de ciertos animales y flores sin abrir. La tierra visto desde la luna es un planeta envuelto en nubes.
La aplicación de este principio al arte (christo), a la moda devestir, a la construcción de edificios y muebles o a la creación y presentación de nuevos productos sugiere muchas posibilidades de innovación”.



Descripció Conceptual

Jo heembolicat una escultura recreant la tècnica dels egipcis de momificar els difunts. Per fer-ho he recorregut a paper higiènic i a una figura d’un buda que tinc. Donat que l’escultura esd’una mida considerable, he utilitzat una gran quantitat de paper.
Una persona que recorria a la forma d’art d’empaquetar va ser Christo, un artista conceptual búlgar qui era conegut perempaquetar elements peculiars. Un dels seus actes més reconeguts va ser quan el parlament berlinès va quedar totalment cobert per tela blanca, a l’any 1995.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Empaquetado
  • Empaquetado
  • empaquetados
  • Empaquetados
  • Empaquetamiento del adn
  • El Volumen
  • volumen
  • el volumen

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS