Empresa

Páginas: 2 (341 palabras) Publicado: 15 de diciembre de 2012
Amenaça de nous entrants:
- Diferencias de producto en propiedad.
- Valor e identificación de la marca.
- Costes de cambio.
- Mejoras en la tecnología.
- Acceso a canales de distribución.- Ventajas absolutas en coste.

Poder de negociació amb los proveïdors:
El manejament dels proveïdors per part de Köpfcheen, es basa en dos sistemes: fabricants i tallers de producció.L’elecció d’un d’aquests, depèn de factors geogràfics i tècnics, en qualsevol dels dos casos no hi ha concentració dels mateixos, pel contrari estan distribuïts en diferents continents i cada temporadas’incorporen nous proveïdors per cobrir les necessitats tècniques i de producció. D’aquesta forma es redueix el poder que exerceixen els proveïdors, encara que s’intenta construir relacions a llarg terminibasades en la confiança i planificació conjunta, l’empresa exerceix un control i seguiment exhaustiu de la seva activitat, evitant fins i tot la subcontractació.
Per altra part, hi ha molta ofertadels subministres requerits per la producció, encara que en el cas dels fabricants, al ser qui s’encarreguen de comprar les matèries primeres i entregar el producte acabat, es podria observar majorpoder de negociació que dels tallers de producció.

Amenaça de productes substitutius:
- Precios relativos de los productos sustitutivos.
- Posibilidad de sustitutos cercanos.
- Coste ofacilidad de cambio del comprador.
- Nivel percibido de diferenciación del producto.

Poder de negociacióa amb els clients:
Tenint en compte que Köpfcheen pertany a la indústria del sectortèxtil i el seu mercat és ampli, el poder de negociació dels clients és mínim. Al tenir nombrosos consumidors potencials del seu producte, amb un volum de compra pràcticament individual i no estarorganitzats, ni concentrats geogràficament, el seu poder amb respecte a la producció total de l’empresa és molt baix. No obstant, és important tenir en compte que degut a la crisi econòmica actual,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Empresas
  • Empresa
  • Empresa
  • Empresas
  • Empresa
  • Empresas
  • Empresa
  • Empresa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS