Escalfament

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 4 (940 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 18 de diciembre de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
Per què s’ha de fer un escalfament?
Beneficis dels estiraments:
* Augmentar el moviment articular: realitzar estiraments ens pot ajudar a controlar la pèrdua de massa muscular i a millorar moltla força i la flexibilitat dels tendons.
* Reduir les contractures: degudes per males posicions del cos o per esforços repetits.
* Reduir els dolors: amb el pas del temps, els ossos estornen més resistents i més forts, però me curts i menys flexibles. Fins que es començen a trencar. Els muscles per al seu correcte funcionament han de ser com gomes, quant perden aquesta elasticitat escomencen a trencar. La ruptura d’algunes fibres no ocasiona cap problema, pero quant augmenta comencen els problemes.
* Augmentar el rendiment esportiu: realitzar molts exercicis de estiraments perals esportistes de compericio és imprescindible i en molts esports, l’augment de la flexibilitat està directament relacionat amb els resultats esportius.
* Evita lesions durant l’activitat física.* Activa el cor: amb això millora el bombament de la sang a tot el cos i també la capacitat d’absorció d’aire.
* Millora el rendiment de l’activitat física que es realitzarà seguidament.* Eliminem la tensió neuromuscular acumulada: al estirar els muscles els relaxem i els contraiem.
* Al estirar els muscles els buidem de sang, al relaxarlos s’omplen de nou amb sang renovada,d’aquesta manera es pot prevenir problemes com les varius o la celulitis.
* Amb els ecercicis d’estiraments tonifiquem i revitalitzem els lligaments i muscles de la columna vertebral.
* Almovilitzar la musculatura que rodeja els ossos i les articulacions aconseguim per efecte de la presió i el massatge augmentar la irrigació sanguínea al teixit ossi i a les articulacions, així que s’afavoreixl’aportació de nutrients com el calci o la vitamina D.
Parts d’un estirament:
Hi ha diversos tipus d’escalfament:
* General: L'escalfament general és obligatori que es realitzi sempre que...
tracking img