estudiante

Páginas: 2 (366 palabras) Publicado: 18 de marzo de 2013
1. Millora de les espècies. Pensa en les plantes transagenicas, clonandolas i modificant pots millorar la seva capacitat per resistir sequeres.
2. Actualment existeixen moltes espècies animals ivegetals en vies d'extinció, la clonació permetria conservar per al futur.
3. En el cas específic de la clonació humana, la capacitat per restituir funcions en òrgans amb danio (pensa en la cirrosihepàtica, regeneració neuronal, empelts de pell per als pacients cremats)
4. La clonació no només es refereix a clonar individus complets ja siguin plantes o animals, actualment la clonació de gensalterats de pacients que codifiquen per proteïnes específiques
daniadas per mutacions, permeten estudiar els canvis en les funcions de les mateixes i així podrem diseniar noves formes de curar malaltiescom el càncer.
5. En general, la potencialitat d'usar la clonació en medicina per regeneració tissular o en agricultura per la millora d'espècies.
I potser el desavantatge més gran on puc pensar, ésque d'alguna manera s'altera l'evolució natural de les espècies, perquè seleccionem els gens que es transmeten. No és necessàriament dolent, però és una limitant.
1. Millora de les espècies. Pensa enles plantes transagenicas, clonandolas i modificant pots millorar la seva capacitat per resistir sequeres.
2. Actualment existeixen moltes espècies animals i vegetals en vies d'extinció, la clonaciópermetria conservar per al futur.
3. En el cas específic de la clonació humana, la capacitat per restituir funcions en òrgans amb danio (pensa en la cirrosi hepàtica, regeneració neuronal, empelts depell per als pacients cremats)
4. La clonació no només es refereix a clonar individus complets ja siguin plantes o animals, actualment la clonació de gens alterats de pacients que codifiquen perproteïnes específiques
daniadas per mutacions, permeten estudiar els canvis en les funcions de les mateixes i així podrem diseniar noves formes de curar malalties com el càncer.
5. En general, la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante
  • El estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS