Fava

Páginas: 3 (650 palabras) Publicado: 9 de diciembre de 2010
TREBALL DE CMC

http://www.publico.es/ciencias/301967/reino/unido/desconectara/internautas

Aquesta noticia parla sobre una nova llei internàutica que es vol aplicar, com ja en fet a França, alRegne Unit. És una llei creada per a controla la xarxa pública anglesa, és a dir, el que es vol fer és controlar la descarrega d’arxius P2P, protegits o amb “copyright”.

Els usuaris que posseeixinarxius il·legals o que no respectin els drets d’autor podran ser denunciats i per conseqüència se’ls hi restringirà l’ús del Internet. També es censuraran les pàgines que infringeixin la normativa.Aquesta és una llei que s’ha proposat a la Cambra dels Lords i que encara s’ha de portar a la Cambra dels Comuns (el que vindria a ser el Congrés dels Diputats a Espanya) i per tant no s’aplicaràencara; tot i que aquest preveu que la llei serà molt més dura que a l’Estat francès.

La nova norma es dirà “the Digital Bill” , i aquesta també obligarà als proveïdors de Internet a facilitar llistesde descàrregues del usuaris a aquest servei per així poder tenir un control de les xarxes i poder vigilar-ne les sospitoses.

Això serà dut a terme pel Ministeri d’Interior anglès, tot i lesdenuncies que declarades pels departaments de drets civils, sota petició de la indústria de cultura.

Un segon aspecte de la “Digital Bill” és l’atribució de les mesures especials al Ofcom, que vindria aser l’organisme de la CMT a España. Aquest serà l’encarregat de les telecomunicacions al Regne Unit, i tindrà el poder de ordenar al ISP mesures tècniques en contra dels usuaris. Aquest procés aniràdes de fer que aquella xarxa vagi anant més lenta fins a la total desconnexió d’aquesta.

El director de “Open Rights Group” declara que els drets del ciutadà perillen amb aquesta decisió dient: "LaLey no exige ninguna prueba antes de imponer un castigo tan duro a los acusado de infringir los derechos de autor" .

Els usuaris desconnectats només tindran la possibilitat d’assistir als...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • faver
  • fava
  • Favo
  • fave
  • Autocuidados de fav
  • un poquito de por favó
  • Vicia fava
  • fava

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS