Historia 4

Páginas: 2 (484 palabras) Publicado: 25 de octubre de 2015
RESPOSTES

Pregunta 1
A) A la Fotografia "Carrers de Nuremberg 1945" El nom de Nuremberg també s'associa als judicis desenvolupats contra els nacionalsocialistes al final de la Segona GuerraMundial .
B) La frase: " La Segona Guerra Mundial va suposar la pèrdua definitiva de l'hegemonia europea en el món", aquesta frase es refereix a que desprès de la Segona Guerra Europa va quedar destruïdatant econòmica, política i socialment i va passar a representar un paper secundari dins de la política internacional.
Pregunta 2
A) Els canvis que podem observar en el mapa polític d'Europa dels anys1945-1946, és la divisió d'Europa entre dos blocs, el comunista de la URSS i el capitalista de la EUA. També podem veure la annexió a la URSS països com, Estònia, Letònia, Lituània, l'est de Polònia,Romania i part de Finlàndia.Polònia va rebre territori d'Alemanya, Àustria va quedar separada d'Alemanya, la República Txeca i Eslovàquia es van unir formant Txecoslovàquia.
B) Des del punt de vistaterritorial Alemanya, va quedar dividida en quatre zones (la britànica, la francesa, la nord americana i soviética). La capital de Berlín també va quedar ocupada per els britànics, americans isoviètics. L'any 1948 els aliats occidentals van unificar les zones britàniques, franceses i americanes per formar la República Federal Alemanya, com que ho van fer sense l'acord dels soviètics aquests vanbloquejar Berlín, la part de la ciutat en la zona de la URSS els soviètics van crear la República Democràtica Alemanya.

Pregunta 3
A) Segons el president Truman els propòsits dels Estats Units, eraajudar a tots els pobles lliures, havia de consistir essencialment en un suport econòmic i financer.
B) La frase que diu el president Truman es refereix al règim comunista. Amèrica dona ajuda econòmicaa Europa per evitar el comunisme, pensant que la gent preferia el comunisme per la fam i la necessitat que passen.

Pregunta 4

A) Des del punt de vista econòmic desprès de la Segona Guerra...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • HISTORIA 4
  • HISTORIA 4 ESO
  • Historia 4
  • Historia 4
  • Historia De 4 Eso
  • HISTORIA 4 BIMESTRE 4 DE PRIMARIA
  • resumen de historia tema 4
  • resum historia tema 4

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS