historia

Páginas: 3 (679 palabras) Publicado: 12 de mayo de 2013
França
President de la república alemanya (durant la primera Guerra Mundial): Henri Poincaré.
· Té problemes amb Alemanya ja que Alemanya s’ha quedat una part important del territori delnord de França (Alsàcia i Lorena). Hi ha una disputa entre aquests territoris ja que Alemanya diu que li pertanyen però França afirma el mateix.
· Té una disputa amb Alemanya per a colonitzarel Marroc. Vol impedir que Alemanya envaeixi el Marroc i això porta a una crisi.
· Estan aliats amb Rússia i Ucraïna (triple entença) per a fer front a Itàlia, Alemanya i l’imperiAustrohongarès (triple aliança). Quan la triple aliança ataqui a un dels tres països que formen la triple entença aquests s’hauran de defensar entre ells.
· Té una aliança militar signada amb Rússia iAnglaterra ja que tots tres són enemics comuns d’Alemanya. (Primer es signa amb Anglaterra i posteriorment amb Rússia).
· Té una disputa amb Alemanya per a colonitzar el Marroc.
AlemanyaKàiser (emperador) d’Alemanya: Guillermo II. Alemanya va arribar tard al repartiment d’Àfrica i per tant no te cap colònia.
· Veu a França com a una amenaça ja que tenen colònies africanes, peraixò vol esborrar-lo del mapa. (Proposen un nou repartiment d’Àfrica a partir d’un tractat).
· Aliada de l’imperi Austrohongarès perquè són un aliat molt poderós (en els conflictes delsBalcans) ja que estan en una posició geoestratègica i tenen accés al Mediterrani, a les rutes marítimes, a les colònies africanes, a Gran Bretanya...
· Té un problema amb França a causa delsterritoris d’Alsàcia i Lorena ja que tant Alemanya com França creuen que els hi pertany. Alemanya creu que els hi pertanyen aquests dos territoris perquè es parla un dialecte igual que a Alemanya, per aixòdefensen la nacionalitat alemanya.
· S’alien amb Itàlia i l’imperi Austrohongarès (triple aliança) per a poder eliminar a França.



L’Imperi Rus
El líder del país és el Tsar Nicholàs...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La historia de la historia
  • historia de la historia
  • Historia de la historia
  • La historia de la Historia
  • la historia de la historia
  • historia de la historia
  • el historiador y la historia
  • Historia de la no historia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS