Historia

Páginas: 2 (446 palabras) Publicado: 4 de noviembre de 2012
MAPA DE REDACCIÓ PER A LA COMPARACIÓ/CONTRAST OBERTS
Text expositiu (transmet coneixements sobre conceptes, fenòmens, o fets, sovint amb un propòsit didàctic)Audiència:_________________________________________________________________________

Propòsit:___________________________________________________________________________

Paràgraf 1. Aquest paràgraf és una introducció a la redaccióFrase 1: Escriu la conclusió o interpretació de l’organitzador gràfic. Deuria incloure els noms dels dos objectes que estàs comparant y contrastant.
Frase 2: Escriu una frase per completar laprimera, donant més informació sobre el tema.
Frase 3: L’última frase deuria dir-li al lector que els dos objectes comparats tenen semblances i diferències.


Paràgraf 2. Aquest paràgraf explicarà lessemblances que comparteixen els dos objectes. Abans de començar aquest paràgraf, has d’escollir les tres semblances millors de l’organitzador gràfic. Numera’ls en odre d’importància des del millor (1) al’últim (3).

Frase 1: Aquesta és una frase que indicarà al lector que el paràgraf conté semblances.
Frases 2 i 3: Afirma la segona semblança més important que hages escollit. Continua amb unexemple de com els dos objectes comparteixen semblança.
Frases 4 i 5: Afirma la semblança última que hages escollit. Continua la frase completant com els elements comparats comparteixen la semblança.Frases 6 i 7: Afirma la semblança més important. Continua la frase 6 amb una elaboració dels dos elements i com comparteixen eixa semblança.


Paràgraf 3. Aquest paràgraf tractarà les diferènciesentre els dos objectes. Escull les tres millors categories i numera-les de l’1 al 3.

Frase 1: Aquesta és una frase de transició entre els dos paràgrafs. Deuria relacionar les últimes frases delparàgraf 2, amb el tema del paràgraf 3. Per exemple: “Encara que_______________ y ____________ tenen semblances, també podem assenyalar una sèrie de diferències.”
Frases 2 i 3: Escriu una frase emprant...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La historia de la historia
  • historia de la historia
  • Historia de la historia
  • La historia de la Historia
  • la historia de la historia
  • historia de la historia
  • el historiador y la historia
  • Historia de la no historia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS