Hola

Páginas: 3 (562 palabras) Publicado: 1 de abril de 2011
Hoy entrevistem a:
Fernando Alonso Martín

Barcelona, 21 febrero 2011
Avui en la secció d'opinió professional, entrevistarem a President de Infoturismo-Almeria, encarregat de informar alsturistes de les opcions d'oci que hi ha en Almeria, capital de la comarca que porta el seu mateix nom.
En aquestes terres alberga 1.512.034 habitants, repartides en 876.184 en Granada i 635.850 habitantsen Almeria (la densitat de població és molt baixa), per tant han trobat en el turisme de sol i platja, per poder fer sostenible econòmicament les seves terres.
Com a última dada abans desubmergir-nos en la entrevista podem afirmar que les seves costes tenen 330 km. de platja (81 km en Granada i 249 km en Almeria) que es utilitzada majoritàriament pel turisme.

Quin tipus d'agressions pateixel litoral mediterrani?
En el litoral mediterrani es pateixen moltes agressions depenent de la zona, a la nostra zona de mediterrani i, a la dels nostres veïns, Granada, com que practiquem sol elturisme de sol i platja per les nostres aigües més càlides del normal, trobem molts problemes: el primer problema és la massificació d'edificis en la zona costanera (14,7% a Granada i 13,5% Almeria), quedegraden en medi ambient i contaminen visualment també . El segon problema és la salinització del aqüífers, per la perforació de pous per extreure l'aigua del subsòl. El tercer problema ésl'abandonament del patrimoni arqueològic, això fa que el nostre turisme sigui molt poc variat i no es tant potent a l'hora d'atraure al turistes. I per últim la mala urbanització de la zona, que
fa que elpaisatge no sigui gaire vistós.
Teniu prevista una mesura per arreglar aquesta situació?
Tenim prevista moltes mesures per poder arreglar aquesta situació. Estem treballant poc a poc però encara notenim recursos de capital necessaris per poder portar totes les mesures a la realitat per aquest situació conjuntural de crisi. A Almeria, a la zona del cap de gata, on es troben els penya-segats volen...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS