Hola

Páginas: 3 (724 palabras) Publicado: 17 de diciembre de 2011
FORMACIO DE RECURSOS HUMANS
La formació del treballadors permet que el personal de l’empresa pugui adaptar-se als canvis que es produeixen en la societat , com els avenços tecnològics
L’evoluciótecnològica fa la formació d’un treballador continua , la formació d’un treballador na hi acabarà mai en el terreny laboral . L’evolució de l’empresa determina que l'empresa que millor i mesràpidament s’adapti al cavis tindre mes possibilitats de supervivencia. Les mateixes empreses no poden fer en l’empresa o en escoles privades de formació o administracions publiques.
Bona formació del personalde l’empresa implica un cost hi ha d’haver un equilibri entre el cost de la formació i l’experiència dels resultats .
Nova forma de formació en l’empresa l’educació electrònica (e-learning) en coml’aprenentatge basat en la tecnologia , o en l’aprenentatge en línia , les e empreses ban introduint a poc a poc tipus d’aprenentatge ja que tot i que comporta avantatges i alguns inconvenients .
(CUADRO D’AVANTATGES I INCONVENIENTS )
Gestió del Coneixement
La gestió del coneixement en un concepte utilitzat a les empreses .El coneixement de l’experiència dels treballadors d’empleats de manerauke es puguin utilitzar com un recurs disponible per altres membres de l’organització .
L’informació que necessiti en el moment adequat perquè l’activitat que realitzi en aquell moment sigui deltot efectiva l’objectiu mes important es aconseguir un entorn de treball que sigui col·laboratiu i que tingui un anima d’aprenentatge .
L’objectiu es que tot el coneixement que existeix en unaorganització amb la finalitat d’afegir el valor als productes i serveis que aforeixen l’organització al mercat i diferenciar-los de la competència .
Hi ha especialistes com Drucker (1993) Black Synan(1997)que afirmen que les empreses del futur nomes podran obtenir avantatges competitives . si utilitzen la informació i el coneixement .Porter aquest es també un dels arguments que dona per explicar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS