Hola

Páginas: 4 (926 palabras) Publicado: 29 de febrero de 2012
1.- Els sis replicants s’han amotinat perquè volien saber quins eren els seus origens i la la seua longevitat, és a dir, el seu temps de vida. Crec que s’han dirigit cap a la Terra perquè alli és ones trova la Tyrell Corporation, una de les empresses més importants en la creació de replicants.

2.- Si que han existit en algun momento llengües elaborades per a l’ús general i comú de tota lahumanitat. Un dels exemples és la interlingua, que és una llengua auxiliar internacional basada en els vocabularis comú a la majoria de llengües europees occidentals i en una gramàtica angloromànicasimplificada. Va ser publicada el 1951 per la International Auxiliary Language Association; altre exemple podria ser l’esperanto, que és una llengua auxiliar planificada creada per l'oftalmòleg polonèsd'origen jueu Lluís Llàtzer Zamenhof com a resultat d'una dècada de treball, amb l'esperança que es convertís en llengua auxiliar internacional. Segons les estadístiques, aquesta és la llenguaplanificada més parlada del món avui dia.
Vocabulari: Arbre/arbo, casa/domo, elefant/elefanto, plàtan/banano, pilota/pilko, ordinador/komputero, televisió/televido, pel·licula/filmo, futbol/ futbalo.

3.-El Perelló, a la manera del futur presentat per Blade Runner seria un poble brut i obscur, ja que en no ser una ciutat gran no tindria quasi publicitat i molta il·luminació; el poble estaria quasidesert perquè la gent aniria a buscar faena a les grans ciutats, i la pluja àcida segurament seria constant igual que en la pel·lícula.

4.- Perquè apart que són les persones que mes abunden en laTerra, al principi se’ns explica que les persones més riques han emigrat a altres planetes i aleshores, com els xinesos són tant abundants i a més no són massa rics, hagueren de quedar-se en la Terra.5.- - És el dia de l’aniversari del teu pare, que faries?
- Li faria un bon regal
- Tens un fill, i aquest està tot el dia en casa sense ixir perquè sols fa que veure la televisió.
- Intente...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS