hola

Páginas: 10 (2480 palabras) Publicado: 6 de mayo de 2014
2) Variables demogràfiques.

a) El gènere: Podem segmentar les cerveses amb menys graus per a les dones, ja que normalment no els agraden lesbegudes alcohòliques amb molta graduació, i les més fortes per a homes. (Estrella Damm de poca graduació i Voll Damm amb molta graduació).

b) Edat: El públic més jove normalment no té tants recursos econòmics amb la qual cosa busca cerveseseconòmiques, en canvi la gent més granpot adquirir cerveses més elaborades i més cares. (San Miquel, uns 60 cèntims la llauna. Vielle Bon Secours, uns 700 euros la botella, molt elitista.)

3) Variables socioeconòmiques.

a) Nivell de renda: Segons la capacitat adquisitiva podem segmentar el mercat en cervesescares i barates, les primeres reservades al tant per cent poblacional més baix el qual potgastar-se molts diners en una cervesa, i les segones per un mercat més ampli però pot gastar poc diners per tant menys marge de beneficis. 2) Variables demogràfiques.

a) El gènere: Podem segmentar les cerveses amb menys graus per a les dones, ja que normalment no els agraden lesbegudes alcohòliques amb molta graduació, i les més fortes per a homes. (Estrella Damm de poca graduació i Voll Damm ambmolta graduació).

b) Edat: El públic més jove normalment no té tants recursos econòmics amb la qual cosa busca cerveses econòmiques, en canvi la gent més granpot adquirir cerveses més elaborades i més cares. (San Miquel, uns 60 cèntims la llauna. Vielle Bon Secours, uns 700 euros la botella, molt elitista.)

3) Variables socioeconòmiques.

a) Nivell de renda: Segons la capacitat adquisitivapodem segmentar el mercat en cervesescares i barates, les primeres reservades al tant per cent poblacional més baix el qual pot gastar-se molts diners en una cervesa, i les segones per un mercat més ampli però pot gastar poc diners per tant menys marge de beneficis. 2) Variables demogràfiques.

a) El gènere: Podem segmentar les cerveses amb menys graus per a les dones, ja que normalment no elsagraden lesbegudes alcohòliques amb molta graduació, i les més fortes per a homes. (Estrella Damm de poca graduació i Voll Damm amb molta graduació).

b) Edat: El públic més jove normalment no té tants recursos econòmics amb la qual cosa busca cerveses econòmiques, en canvi la gent més granpot adquirir cerveses més elaborades i més cares. (San Miquel, uns 60 cèntims la llauna. Vielle Bon Secours,uns 700 euros la botella, molt elitista.)

3) Variables socioeconòmiques.

a) Nivell de renda: Segons la capacitat adquisitiva podem segmentar el mercat en cervesescares i barates, les primeres reservades al tant per cent poblacional més baix el qual pot gastar-se molts diners en una cervesa, i les segones per un mercat més ampli però pot gastar poc diners per tant menys marge de beneficis. 2)Variables demogràfiques.

a) El gènere: Podem segmentar les cerveses amb menys graus per a les dones, ja que normalment no els agraden lesbegudes alcohòliques amb molta graduació, i les més fortes per a homes. (Estrella Damm de poca graduació i Voll Damm amb molta graduació).

b) Edat: El públic més jove normalment no té tants recursos econòmics amb la qual cosa busca cerveses econòmiques, encanvi la gent més granpot adquirir cerveses més elaborades i més cares. (San Miquel, uns 60 cèntims la llauna. Vielle Bon Secours, uns 700 euros la botella, molt elitista.)

3) Variables socioeconòmiques.

a) Nivell de renda: Segons la capacitat adquisitiva podem segmentar el mercat en cervesescares i barates, les primeres reservades al tant per cent poblacional més baix el qual pot gastar-semolts diners en una cervesa, i les segones per un mercat més ampli però pot gastar poc diners per tant menys marge de beneficis. 2) Variables demogràfiques.

a) El gènere: Podem segmentar les cerveses amb menys graus per a les dones, ja que normalment no els agraden lesbegudes alcohòliques amb molta graduació, i les més fortes per a homes. (Estrella Damm de poca graduació i Voll Damm amb...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS