Hola

Páginas: 3 (662 palabras) Publicado: 27 de noviembre de 2012
Una hipoteca és un dret real de garantia, la forma més comuna de finançar la compra d'un primer habitatge. Com a dret real recau sobre un immoble que roman en poder de qui el constitueix i dóna dretal creditor a perseguir-lo independentment de qui el tingui i de pagar-se preferentment amb el producte de la subhasta. El contracte ha d'inscriure's al Registre de la Propietat per tal que tinguivalor davant de tercers. Serveix per a garantir un deute, per tant és un contracte accessori d'un altre que és el principal. Generalment té com a garantia directa el bé que es vol comprar. En comparacióa un préstec personal les condicions de finançament solen ser molt més avantatjoses.
Tipus d'hipotecaTipus d'hipoteca segons el tipus d'interés:
Tot i que el més comú és fixar una hipoteca aun tipus d'interès variable (EURIBOR + un diferencial fixat pel banc), també és possible obtenir un finançament a tipus fix.
Es poden escollir diferents tipus d'hipoteques d'acord a allò que s'ajusti millora les necessitats de cada persona, els bancs comercials han promocionat concretament 3 tipus d'hipoteques.
Hipoteques de Tipus Variable
Hipoteques de Tipus Fix
Hipoteques de Tipus MixtAl marge d'aquestes condicions particulars per a cadascuna de les hipoteques, existeixen altres condicions específiques per a cada hipoteca, per exemple:
Comissions d'obertura
Comissions decancel·lació
Possibilitat d'amortitzacions extraordinàries
Terminis de gràcia, etc.

Hipoteques de Tipus VariableLa major part de les hipoteques formalitzades a Espanya s'ajusten a aquestescaracterístiques (degut al fet que la major part d'aquestes hipoteques es van firmar en un entorn en el qual l'EURIBOR estava a mínims històrics).
Si bé les condicions poden variar d'una entitat al'altra, les condicions generals podrien ajustar-se a les següents:
Cost del finançament: EURIBOR + 0,75 % (marge pel banc)
Durada: 30 anys (tot i que recentment han aparegut hipoteques amb...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS