Hot Wheels Y Viakal

Páginas: 2 (296 palabras) Publicado: 9 de marzo de 2013
Hoot Wheels i Viakal.

Hoot Wheels és una marca de joguines, el públic objectiu de la qual són nens d’entre 6 i 12 anys aproximadament, que es troben en canalsinfantils o en canals amb gran part del contingut d’oci infantil. A més, hi ha un altre públic objectiu, que és gent que col·lecciona els productes de la marca.
Per tant,hi ha dos públics objectius, molt diferents entre ells, tant per les seves característiques fisiològiques com de motivació de compra. Així doncs, en un primer momentpodríem dir que hauria d’anar a un canal com K3 (TV3); però en veure que hi ha una altra branca de p.o, que no és target de K3, hem de pensar en un altre canal.
Sihagués de destinar tot el pressupost d’una campanya a una sola cadena de televisió, per a la marca Hoot Wheels, aquesta cadena seria Boing. Ja que crec que es l’intermignecessari entre un canal que veuen els nens, però que també poden arribar a veure els joves col·leccionistes.

Viakal és una marca desinfectant, en concretd’anticalç, el públic objectiu de la qual són les mestresses de casa. Aquest target es troba normalment en cadenes de tipus generalista, que veu molta gent i que sobre tot veuenmoltes dones mestresses de casa.
En aquest cas, hi ha tant sols un públic objectiu, amb unes característiques i unes necessitats i motivacions de compra detemrminades.Si hagués de destinar tot el pressupost d’una campanya a una sola cadena de televisió, per a la marca Viakal, aquesta cadena seria Telecinco. Ja que crec que estracta d’una cadena generalista que miren moltes mestresses de casa i que en cas que només pogués destinar el pressupost a una televisió, aquesta seria la més adequada.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Hot Wheels 2
  • Hotas
  • hote
  • tu hot
  • Hote
  • hotas
  • Happy wheels
  • Orson wheels

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS