“Iniciativas pioneras para la enseñanza plurilingüe”

Páginas: 3 (719 palabras) Publicado: 30 de diciembre de 2010
RESUM I CONTEXTUALITZACIÓ
La noticia parla sobre la iniciativa de la Comunitat Valenciana en la integració d’una escola plurilingüe, on s’integra l’anglès com a idioma vehicular, així intentarmillorar el nivell educatiu, l’objectiu de la creació de col•legis públics bilingües es aconseguir fer front a les noves realitats socials i a les exigències acadèmiques. També conta que aquest sistemaeducatiu ajudarà a una mesura per les igualtats d’oportunitats dels estudiants. També conta la incorporació de l’anglès en l’assignatura d’educació a la ciutadania en tres escoles de la ComunitatValenciana una a cada província. Ja que segons informa la noticia el nivell d’angles a l’Estat Espanyol és mínim i recolza l’ampliació d’hores als cursos educatius de quatre a setze anys.
Problemesrelacionats amb aquesta noticia són la falta de professors en aquestes classes, i la dificultat que la puguen donar en anglès. Amés la incomprensió de l’alumnat per aquesta assignatura nova, fa que elssiga més difícil sent en un altre idioma, per a alguns dificultós. Cosa que es va demostrar al primer examen que es va fer a una escola d’Alacant quan sols un alumne va aprovar-lo, i perquè era denacionalitat anglesa.
Denunciem la inutilitat d’aquesta assignatura en anglès, i la innecessitat de involucrar tant de colp el pluringüisme a les clar, sabent, és clar, la seua necessitat però méspassivament. També denunciem aquest fet, ja que la incorporació d’aquesta assignatura sols va ser a la nostra comunitat, fent així una clara oposició als models educatius del govern.
En la meua opinió lesidees que han contribuït a aquesta situació són especialment la continua rivalitat entre els diferents partits polítics, i avegades aquestos no pensen en la millora de la educació, en la economia,etc. sinó en contradir allò que el contrari exposa.
JUSTIFICACIÓ DE LA ELECCIÓ
Hem elegit aquest problema (un problema des del nostre punt de vista) per que ens pareix una manipulació a la societat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Preguntas De Inicio Ensena Peru
  • ¿Qué Enseñar Y Para Qué Enseñar?
  • Para Que Enseñar
  • Que y para que enseñar
  • ¿Escribir Para Enseñar O Enseñar Para Escribir?
  • Las Tics En La Enseñanza De Niños Con Nee: Iniciativa Para La Implementación De Nuevas Teconologías Para El...
  • Iniciar y Parar el servidor Apache
  • Pasos para iniciar un proyecto

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS