la casa del llibre- l'odissea

Páginas: 8 (1911 palabras) Publicado: 25 de noviembre de 2013

MARXANDATGE



















Anàlisi de les característiques de l’establiment:

Odissea és una llibreria situada al centre de Vilafranca,per tant, en un lloc estratègic ja que acostuma haver trànsit de vianants.
Els darrers anys a anat experimentant un creixement bastant notori pel fet que el consumidor pot comprar tan en l’establiment com per via online, això lipermet arribar a molts més consumidors i que siguin més coneguts, per tant, tenir més beneficis del seu producte.
En l’establiment li ofereix molta atenció als consumidors i informació personalitzada als clients, i també prestacions de llibres.
La casa de llibre es una llibreria situada a la ciutat de Barcelona la qual els últims anys s’ha tornat força coneguda sobretot per els actes que solrealitzar en els seus establiments.
La venda dels seus productes es pot realitzar directament a l’establiment però també es poden comprar els seus productes de manera online, a la mateixa web de l’establiment.
El contacte de venda que realitza l’establiment es d’autoservei, tu mateix agafes el producte encara que si et sorgeix algun dubte sempre tens el recolzament del venedor que està disposat aajudar-te.


Com estan disposats els productes segons els rols de consum:

Ela productes de la llibreria Odissea estan disposats de manera en que el consumidor tingui clar a quina part de la botiga anar, per exemple, al entrar hi ha els llibres del moment, els de èxit, els més buscats del moment.
A mesura que anem entrant, hi ha la resta de llibres agrupats per la seva temàtica(ficció, noficció, infantil, juvenil, amor...), també hi ha un apartat on hi ha els llibres recomanats per els consumidors d’aquest recinte.
Per altra banda, Odissea també conte amb un apartat on es venen tot tipus de classe de llibres de estudi de totes les editorials, i també al final de tot del local, hi ha lloc on hi ha totes les enciclopèdies i diccionaris.
Odissea conté diferents pàgines web perarribar a tots els consumidors que vulguin els seus productes. Estan distribuïdes amb diferents apartats: el inici, on es mostren llibres i on hi ha una opció de buscada de qualsevol llibre hi t’informa del preu. També, hi ha un apartat de novetats, on mostren els llibres més recents i els seus preus. Un apartat de recomanats, on es mostren els llibres més recomanats segons les temàtiques. Unapartat dels més venuts, que conté informació dels llibres més venuts del moment de totes les temàtiques. I per acabar, conté una agenda on t’informa de les presentacions de llibres més properes.
A la casa del llibre els productes estan disposats de diverses maneres. Per començar, a l’entrada hi ha alguns productes que, encara que no siguin els que estan de moda en aquell moment, son coses que potseral veure-ho al consumidor li entra la curiositat i el compra, aquest productes poden ser guies de viatge o llibres de cuina entre d’altres.
A mesura que anem entrant a la botiga anem trobant els best sellers del moment, col·locats en taules al centre de l’establiment.
Finalment, la resta de llibres estan col·locats en estanteries classificats per infantil, a més dintre d’aquesta secció tambées poden separar per edats. També trobem classificacions per idiomes, novel·la, teatre, musica etc gairebé podem trobar qualsevol llibre que estiguem buscant.



Tipus de marxandatge

Marxandatge visual:
El packaging del producte no és molt elaborat ni sofisticat, però si que es pot veure més qualitat en la seva bossa, ja que està feta d’un material més resistent que la resta.
Pel que fal’arquitectura i l’aparadorisme d’Odissea, podem veure que la seva distribució del local és allargada i estreta i això fa que des de un lloc del local no es pugui veure tot lo que conté aquest. D’altra banda, l’aparadorisme és característic perquè els productes estan agrupats segons la temàtica. Els productes es poden mirar amb detall i així poden convèncer més al consumidor que és això el que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • L'odissea
  • llibre
  • Llibro
  • llibro
  • El llibre de les besties
  • RESUM DEL LLIBRE
  • El Llibre De Les Besties.
  • Llibre de les Besties

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS