la decisión de anne

Páginas: 7 (1746 palabras) Publicado: 6 de junio de 2013


FITXA DE TREBALL
Personatges:
ANNE Anne és la germana de la Kate, al principi de la pel·lícula se la veu bastant freda, ja que sembla que no vulgui salvar a sa germana. Però durant la pel·lícula es pot comprovar que l’únic que vol l’Anne és ajudar a la seva germana i fer que ella fos feliç. La germana petita és un tros de pa, només vol el millor per la seva família. Vol que tot surti bé,finalment crec que l’Anne és un noieta molt valenta i que ho pot suportar tot per tal de que tot vagi bé.
KATE Kate és una noia d’uns 15 anys que porta malalta des de que és molt petita. La seva família sempre ha estat per ella, però arriba un moment en que es cansa de viure, es cansa de patir i de fer-se mal a ella mateixa i als altres sense aconseguir cap resultat. És un noia que com pot viula vida al límit, vol gaudir del que li queda de vida i fer feliç a les persones del seu voltant.
JESSIEJessie és el germà de la Kate i l’Anne, és el germà gran i per tan cuida a les petites com si fossin dues princeses. Té un caràcter complicat, ja que vol fer content a tothom i en la situació que està no pot. Està entre l’espasa i la paret, i no vol veure patir a ningú. És un sol de noi i crecque se sent molt impotent pensant que no pot fer res per ajudar a cap membre de la família.
SARA Sara és la mare de la família. El seu objectiu bàsic és salvar a la seva filla malalta de leucèmia. Per poder complir-ho ha de tenir a una filla, i així ho fa. Mentre va evolucionant es va veient la sobreprotecció que té cap a la Kate. Només vol salvar-la i per tan fa tot el possible peraconseguir-ho. Finalment aprèn i comprèn que la Kate ja no està bé, i que el millor és deixar que ella decideixi el que vol fer.
BRIANBrian és el pare de la família. Ell comprèn molt millor des del principi a tots els membres de la família i així els ajuda a tots molt més. Durant la història està al costat de tots i recolzant-los en els moments més difícils.
CAMPBELL Campbell és l’advocat que accepta elcas de la petita Anne, al principi sembla un home molt fred i no té gaire sentit que vulgui ajudar a l’Anne, però durant la pel·lícula podem comprovar que l’ajuda perquè ell sap el que és no poder ser amo del teu propi cos, i per tan se sent molt identificat amb el cas.
TAYLOR Taylor ha estat la parella de la Kate, al principi sembla un noi molt tímid. Poc a poc es va apropant a la Kate is’ajuden mútuament en tot. Els dos estan malalts, i enamorar-se fa que no hi pensin. En Taylor ajuda en tot moment a tota la família i fa que la Kate pugui ser feliç amb ell, fins que mor... Ella el recordarà sempre, fins ajuntar-se amb ell un altre cop.
TIETA La tieta viu amb la família, i jo crec que recolza a cadascú amb la seva decisió. Ella ho veu tot des d’una visió més objectiva, ho veu des defora i potser això ajuda a que pugui donar un altre punt de vista. De cada opinió que hi ha dins de casa busca els pros i els contra i així pot valorar com fer-ho per solucionar les coses. La tieta està molt unida a la Kate i per això li afecta tant la situació de casa.
Malaltia:
Leucèmia promielocíticaLa Leucèmia promielocítica aguda, també coneguda com APL, és un càncer de les cèl·lulessanguínies. Es caracteritza pel creixement incontrolat dels promielocits, que en realitat són glòbuls blancs immadurs. Aquest tipus de proliferació anormal dels promielocits afecta adversament el creixement de les cèl·lules sanguínies normals i sans blancs i vermells, així com les plaquetes al cos. S'entra en la categoria de la leucèmia aguda, principalment perquè el creixement de les cèl·lulescanceroses es produeixen amb bastanta rapidesa.
Investiguem una mica:
Símptomes
Hi ha un sagnat excessiu que es nega a parar. Aquest problema sorgeix a causa de la falta de plaquetes a la sang.
Això condueix a una hemorràgia profusa fins i tot de talls o lesions menors. Altres casos d'hemorràgia greu inclouen sang en l'orina, sagnat pel nas pesats, sagnat de les genives, etc Les dones amb...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Decisión De Anne Y Medidas Extraordinarias
  • Analisis de la decision de anne
  • Análisis de la muerte en la pelicula la decision de Anne
  • Trabajo práctico sobre la película "una decisión muy dificil" (o "la decisión de anne"
  • Anne
  • anne
  • Anne frank
  • Anne frank

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS