La intimidad como espectáculo

Páginas: 3 (547 palabras) Publicado: 4 de marzo de 2012
Pànic a l’anonimat, Exteriorització del més íntim

“La independència sempre fou el meu desig;
la dependència sempre fou el meu destí.”
Paul Verlaine

La intimidad como espectáculo va ser elsegon llibre escrit per Paula Sibilia, una professora argentina, que ensenya sobre periodisme en una universitat brasilera. El seu primer llibre, El hombre postorgánico. Cuerpo, subjetividad ytecnologías digitales, va ser publicat l’any 2005. Tres anys més tard va publicar La intimidad como espectáculo, els dos tracten de les relacions de l’home amb les noves tecnologies i quines conseqüènciestenen aquestes relacions en ambdós factors. No és d’estranyar el poc temps transcorregut entre aquestes dues publicacions, ja que les noves tecnologies s’adapten a les necessitats dels usuaris il’usuari exprimeix les possibilitats de les tecnologies a un ritme vertiginós.

En aquest assaig Paula Sibilia analitza l’ús que fa l’usuari particular de les TIC i de totes les seves possibilitatsinacabables. En primer lloc, aquesta quantitat de oportunitats que presenten aquestes noves tecnologies afavoreix i propicia una explosió de la creativitat dels usuaris, degut a la democratització dels medis.Les opcions de comentar, explicar, interpretar, exposar,... augmenten exponencialment. Això fa créixer la sensació generalitzada de que tothom és capaç de opinar sobre qualsevol tema, si se’ls permetés lícit fer-ho.

Una altre ús col·lateral dels blogs i sobretot de les xarxes socials és tenir com més informació sigui possible per a dirigir la publicitat. Catalogar els possibles consumidors ienviar-los els anuncis en que potencialment estiguin més interessats. Tenen moltes més dades sobre les què recolzar-se. És una opció molt atractiva per a la publicitat, així s’explica la gratuïtat detots aquests portals.

Per altra banda, hi ha el tractament personal que cadascú fa de la seva intimitat i privacitat. Com expressa l’autora creix la “extimitat” – creació de l’autora –...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Intimidad Como Espectaculo
  • Comida espectacular
  • La Muerte Como Espectaculo
  • como llevar a la iglesia a la intimidad con dios
  • Mario Vargas Llosa: La Vida Como Espectáculo
  • La mirada íntima. la escoptofilia como subgénero cinematográfico.
  • Rese a LA GUERRA COMO ESPECTACULO TEATRAL DE LA POSMODERNIDAD 3
  • Ideas Principales Y Secundarias Del Pasado Como Espectáculo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS