La naturaleza de una explicación

Páginas: 2 (360 palabras) Publicado: 8 de noviembre de 2011
Opinió del text “LA NATURALEZA DE UNA EXPLICACIÓN”
Els humans sempre volen saber les raons per les quals passen les coses, sempre estem buscant explicacions. Abans com que no tenien suficientsmitjans ni prou coneixement , moltes vegades atribuïen les raons de les coses a divinitats o a la natura. Però a mesura que la ciència ha anat evolucionant cada vegada ens hem apropat més a la veritato al que creiem que és la veritat. I gràcies a les noves tecnologies i a la ciència ara podem saber les raons de les coses que abans les atribuíem a la religió o la natura.
Aquest text ens mostrael desenvolupament de la ciència a llarg dels anys a través d’un simple experiment. Escalfar una bossa de plàstic i que arribi al sostre. Jo crec que és normal que hi hagi hagut aquesta evoluciódel pensament humà. En la pregunta, Per què s’ha elevat la bossa fins al sostre? Queda reflectida aquesta evolució ja que com he dit abans l’ésser humà no disposava de suficients coneixements i pertant deien que era a causa d’un fenomen sobrenatural com Déu. En la història de la humanitat, Déu ha estat molt important en el raonament humà i ha influenciat molt en les opinions de les persones ifins i tot en la ciència. Poc a poc la ciència s’ha anat desvinculant i actualment fins i tot nega l’existència d’alguna ésser diví ja que realment la idea de Déu es totalment contrària a la deciència que creu en raons convincents i científiques per demostrar els successos.
Jo estic d’acord amb la reflexió que fa el text sobre l’evolució del pensament humà, però actualment crec en laracionalitat com a forma d’entendre la ciència i no en els fenòmens sobrenatural. Tot i així com ja he dit, és normal que en altres èpoques amb menys coneixements altres formes de pensar no basades en laraó es creguessin com a bones.
En el text Arquímedes és l’únic que ens respon d’una forma raonada la pregunta de la bossa i el foc, per tant tot i viure en una època antiga, es basava en la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Explicación de la Naturaleza y La comprensión de la Ciencia.
  • Terminos Contables y Explicacion de las Naturaleza de las Cuentas
  • La explicación de la naturaleza
  • Tema 7. las ciencias de la naturaleza. la explicación
  • explicacion
  • explicacion
  • La Explicacion
  • explicación del no se que

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS