la parabola

Páginas: 2 (460 palabras) Publicado: 11 de mayo de 2014
PARÀBOLA DEL SEMBRADOR
(Mc 4,1-9; Lc 8,4-8)

Aquell dia, Jesús va sortir de la casa i es va asseure vora el llac. Es reuní tanta gent entorn d'ell, que va haver de pujar en una barca i s'hiassegué. La gent es quedà vora l'aigua. Ell els va parlar llargament en paràboles. Deia:
--Un sembrador va sortir a sembrar. Tot sembrant, una part de les llavors va caure arran del camí;vingueren els ocells i se les van menjar. Unes altres llavors van caure en un terreny rocós, on hi havia poca terra, i de seguida van germinar, ja que la terra tenia poc gruix; però, quan sortí el sol,recremà les plantes, i es van assecar, perquè no tenien arrels. Unes altres llavors van caure enmig dels cards; els cards van créixer i les ofegaren. Però una part de les llavors va caure en terra bonai donà fruit: unes llavors van donar el cent, unes altres el seixanta, unes altres el trenta per u.
»Qui tingui orelles, que escolti.



RESUM

Aquesta paràbola parla d'un sembrador que vasortir al camp ha sembrar i quan va tira les llavors, part van caure al llarg del camí i les aus se les van menjar, altres van caure en un pedregós i es van assecar en no tenir terra, altres van caureentre esbarzers i males herbes i es van ofegar amb els seus espines .Una part va caure en terra fèrtil i va donar fruits.

En aquesta paràbola hi ha diversos elements importants, un és el sembradorque segons la meva opinió representa Jesús.
Un altre element important és la llavor que representa el missatge de Jesús, i per últim els tipus de terra que som nosaltres.
La llavor que cau en elcamí. La terra del camí és una terra que està dura sense treballar per això es queda en la superfície i els ocells se la mengen.
Són les persones que escolten l'evangeli però aviat se'ls oblida tot elque van escoltar perquè no ho van entendre, no li van donar importància.
Les llavors que cauen entre les pedres. Hi ha persones que reben amb entusiasme a Jesús però davant les dificultats,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Parabolas
  • Parabola
  • Parabolas
  • La parábola
  • La parábola
  • Parabola
  • PARABOLA
  • Parabola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS