La religion uno menos

Páginas: 3 (741 palabras) Publicado: 23 de febrero de 2015
lalallala2. Resum i situació dins de l'obra.
La Viuda Reposada enganya Tirant, gracies a un joc de miralls, perquè el cavaller creguiveure la princesa amb Lauseta, però en realitat, a qui Tirantestà veient es a Plaerdemavida disfressada de l’hortolà divertint-se amb Carmesina. Finalment, La Viuda s’insinua a Tirant, però aquest,la rebutja plenament enamorat de la princesa, i acaba assassinat alhome per culpa de la seva ira.
La situació en la que es dona aquest gran engany ve precedida, justament, per el matrimoni secretde Tirant i Carmesina, per la qual cosa, “descobrir” l’amant deCarmesina, es un cop molt dur pel cavaller. Després d’aquest esdeveniment, Tirant a de partir un altre cop, i per culpa de l’engany deLa Viuda, marxa sense parlar amb Carmesina, de tal manera quePlaerdemavida ha d’anar a buscar-lo per descobrir la raó d’aquesta falta de comunicació amb la seva altesa.
Aquest fragment de lanovel·la te una gran repercussió a la història, ja que marca la mort de La Viuda,la qual es suïcida per por de ser assassinada per Tirant, i el fet de que Plaerdemavida naufragi amb Tirant a Africà, jaque en aquells moments es trobava amb ell per demostrar la innocència de laprincesa.

3. Estructura.
Aquest fragment es pot dividir en tres parts:
* Desde “Al matí següent…” fins“Observar l’hort.”: Podríem considerar aquests quatre primers paràgrafs com la introducció delfragment, en els quals La Viuda Reposada ho prepara tot per el seu gran engany.
2. Resum i situació dins de l'obra.
La Viuda Reposada enganya Tirant, gracies a un joc de miralls, perquè el cavallercreguiveure la princesa amb Lauseta, però en realitat, a qui Tirant està veient es a Plaerdemavida disfressada de l’hortolà divertint-se amb Carmesina. Finalment, La Viuda s’insinua a Tirant, peròaquest,la rebutja plenament enamorat de la princesa, i acaba assassinat al home per culpa de la seva ira.
La situació en la que es dona aquest gran engany ve precedida, justament, per el matrimoni...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Al menos
  • Ni uno menos
  • Menes
  • ni uno menos
  • Ni uno menos
  • Menes
  • el men
  • Mene

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS