La viquipèdia no tan rigorosa

Páginas: 4 (992 palabras) Publicado: 6 de marzo de 2012
La Viquipèdia és tan rigorosa com una enciclopèdia tradicional.

Avui en dia,estudiants arreu de tot el món emplean el que s’anomena “Viquipèdia”o “Wikipedia”(en altres idiomes),però el que notenen entés és que aquest métode d’estudis no es cent per cent segur ja que dificulta en gran part el resultat de treballs i sobre tot de notes finals dels alumnes i no només per estudiants sinó també perpersones que volen cercar informació, ja sigui per treball o per oci. Molts es veuen perjudicats per aquestes errades.
La Viquipèdia no és gaire fiable ja que cadascun pot publicar el que vulgui iquan vulgui fer-ho a més a més no té base científica que la corrobori.Per això les errades que ens podem trobar poden ser simples errades per confusió de qualsevol usuari o redactor o poden ser erradespremeditades les quals, qualsevol persona pot posar amb intencions de caràcter perjudicatiu, cap a altres persones.

Des de la seva creació, la pàgina ha crescut cada vegada més encara que lesinformacions donades no siguin sempre certes, en aquesta acusació es volen demostrar les conseqüències que això ha tingut damunt de les persones. El seu ús és a cada vegada més excessiu i téaproximadament uns 16 milions de usuaris i més cada vegada des de que va ser creada per Jimmy Wales y Larry Sanger el gener de 2001.
El primer resultat al fer una recerca a “Google” o a qualsevol altre cercadorés aquesta pagina,aquest resultat no ha de condicionar el nostre criteri, i hem de cercar més possibilitats per intentar no tenir errades, per exemple cronològiques o històriques.
Una enciclopèdiaonline com és la “Viquipèdia” ja ha tengut alguns problemes, els quals duu la pàgina des de la seva creació.
A continuació volem esmentar uns quants d’aquests que trobam poden servir-nos com a prova:-Vargas Llosa: Durant la repartició del Premi Nobel de Literatura, l’any 2010, la “Viquipèdia” en la seva edició espanyola va anunciar que el guanyador era Tomas Tranströmer, favorit de molts, en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • la viquipèdia
  • viquipedia
  • Tan tan
  • ni muy muy ni tan tan
  • Tane
  • tan tan
  • Tana
  • Tana

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS