Land Rover

Páginas: 2 (284 palabras) Publicado: 23 de octubre de 2015
Land Rover

Range Rover Evoque

Posició i quota de mercat

Land Rover acapararà el 5,5% de quota de mercat. Per models, els que millor funcionen són l'Evoque (21,3% de quota),el Range Rover Sport (13,5%) i Discovery (10,3%). Per darrere se situen el Defensar (8,6%), el Range Rover (6,8%) i el Freelander (1%).

La quota de mercat del Range RoverEvoque a Espanya és la millor de tot Europa, amb un 14,1% davant del 12% que té a Itàlia.


Característiques del producte

El Range Rover Evoque és un automòbil tot terreny delsegment C que Land Rover va començar a fabricar el juliol de l'any 2011. Té motor davanter transversal, tracció davantera oa les quatre rodes i xassís monocasc. Hi carrosseries detres i cinc portes, de quatre i cinc places respectivament.


Preu de venda

El preu del Range Rover Evoque, segons les seves característiques va desde 35.000€ fins a 55.000€.Serveis post venda que ofereixen

El Servei Post Venda Land Rover satisfà íntegrament les necessitats de reparació que requereixi el vehicle, amb serveis d'auxili,reparacions de carrosseria i pintura, motors, caixes de canvis, suspensió, etc.


Canal de distribució

El canal de distribución de Land Rover, és el seu concesionari Land Motors.Posicionament del producte: característiques i criteris utilitzats

Amb l'Evoque la marca busca partir amb la seva nova estratègia d'apuntar a ser més competitiu en el segmentpremium, incorporant nous clients, i també models més específics. El Evoque és un model d'importància per a l'estratègia de posicionament de Land Rover en el món, ja que s'uniriaa la tendència de les marques premium d'oferir productes més accessibles i juvenils, aconseguint captivar nous clients que mai abans haguessin optat per una marca de luxe.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Caso Land Rover
  • Land Rover 1994
  • Caso land rover
  • Caso Land Rover
  • Land Rover Suso de Toro
  • Cb40, land rover
  • Caso land rover
  • Caso land rover

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS