Leyendas

Páginas: 4 (974 palabras) Publicado: 20 de enero de 2013
Diferències entre el barroc i el clasicisme
En les arts, el Classicisme significa senzillesa, proporció i harmonia, és a dir, característiques oposades al Barroc.
Al S. XIX, encara es consideravaal barroc com una derivació del classicisme ignorant a l'etapa intermèdia del manierisme.
Clàssic i barroc són conceptes oposats que corresponen a diferents estats del jo. El corresponent al clàssicés únic i subjecte a normes mentre que en el barroc se les nega o s'extralimita donant curs a una florida múltiple del jo. Encara que de vegades considera a la consciència clàssica com un estatsuperior, nota que aquesta enfront de determinades circumstàncies es deprimeix donant lloc a la florida d'una altra constant de la ment humana de la transposició a les formes és un art barroc. Mai hoconsidera com una expressió decadent i al seu investigació es deu en gran part la revaloració del barroc al nostre segle.

Franz Joseph Haydn

Franz Joseph Haydn (Rormau, Baixa Àustria, 31 demarç de 1732 - Viena, 31 de maig de 1809) fou un compositor austríac delClassicisme. És exponent del Classicisme vienès en la mateixa mesura que ho són Mozart i Beethoven, tres compositors que la posteritat,sobretot en el Romanticisme, van ser agrupats amb el nom de trinitat.
La seva carrera musical cobreix tot el període que va des del final del Barroc fins al principi del Romanticisme, mercès a unavida d'una longevitat poc habitual a l'època. Fou a la vegada el pont i el motor que permeté que es portés a terme aquesta evolució. La imatge i el sobrenom de Papa Haydn no li ve pas dels títolsde pare de la simfonia o de pare del quartet de corda que generosament se li va atorgar des del segle XIX i fins als nostres dies. La creació d'aquests gèneres revela una gènesi una mica més complexa,però veritablement Haydn va contribuir de manera decisiva com pocs a que emergissin, es difonguessin i es consolidessin.
Dos dels seus germans també van ser músics:
* Michael (1737-1806),...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Leyenda
  • Leyenda
  • Leyendas
  • Leyenda
  • Leyenda
  • Leyenda
  • Leyendas
  • ¿que es una leyenda?

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS