Libro

Páginas: 3 (654 palabras) Publicado: 27 de febrero de 2013
Parasailing.

Parasailing, ook wel bekend als parascending, of "parakiting" is een recreatief vliegeren activiteit waarbij een persoon wordt gesleept achter een boot hij is aangesloten op eenspeciaal ontworpen luifel vleugel, dat een van een parachute, die bekend staat als een parasail vleugel doet denken. Op het land of over water bewegende anker van de bemande vlieger kan een auto,vrachtwagen of boot zijn; parasailen alleen door kiten bij zware wind is sterk ontmoedigd. De boot drijft vervolgens af, het dragen van de parascender of vleugel persoon in de lucht. Als de boot krachtiggenoeg kunnen twee of drie mensen parasail achter tegelijk. De parascender heeft weinig of geen controle over de parachute.
Er zijn zes onderdelen van een parasail. Het harnas bevestigd de piloot deparasail, die verbonden is met de boot of landvoertuigen door de sleepkabel. De activiteit is vooral een leuke rit, niet te verwarren met de sport van paragliding. Er zijn commerciële parasailingactiviteiten over de hele wereld. Land op basis van parasailing is ook gevormd in concurrentie sport in Europa. In het land gebaseerde concurrentie parasailing, wordt de parasail gesleept naar maximale hoogteachter een 4 wheel drive voertuig en geeft vervolgens de sleeplijn en vliegt tot een doelgroep in een nauwkeurigheid wedstrijd. De sport werd ontwikkeld in de vroege jaren 80 en is erg populair sindsdie tijd. De eerste internationale wedstrijden werden gehouden in het midden van de jaren 80 en blijven draaien vandaag.





History

. De eerste oplopende-gliding parachute werd ontwikkelddoor Pierre-Marcel Lemoigne in 1961. Lemoigne is een bekende ontwikkelaar van ParaCommander-type parachutes zoals de "ParaCommander" of PC-luifels. In hetzelfde jaar, LEMOIGNE opgericht eenAeronautical Training Center om zijn nieuwe oplopende-gliding parachute oprichting als een hulpmiddel voor de parachutist te introduceren. Hij toonde zijn nieuwe product op verschillende sprong-centra in...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Libro libro
  • Libros
  • Libro
  • Libros
  • Libros
  • Libros
  • Libros
  • Libros

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS