libros

Páginas: 27 (6702 palabras) Publicado: 18 de diciembre de 2014
Biografia rita perez

















Alex Álvarez Fernàndez
2n de Batxillerat B
Carmen Gómez
INS Les Corts
Agraïments i dedicatòries
Índex

Tabla de contenido
Introducció 4
Que entenem per Innovació 5
Marc de referència 6
1. Part Teòrica 7
2.1 El treball de l’autonomia a secundària: Origen i evolució d’aquestes metodologies. 7
2.2 Revisió-anàlisi dels països queactualment fan més èmfasi en aquest aspectes. 8
2.3 Descripció de les metodologies més utilitzades en el treball de l’autonomia de l’alumne en secundaria. 9
2.3.1 Com crear Zones de Desenvolupament Pròxim? 10
2.4 El Pla Bolonia i l’autonomia de treball 12
2.5 Anàlisi i comentari d’algunes metodologies en concret 14
2.5.1 Treball cooperatiu o treball en grup. 14
2.6 Anàlisi del model educatiuAmericà 17
Ingrés a la universitat 19
2.7 Anàlisi del model educatiu espanyol 23
3 Part pràctica 28
3.1 Introducció del plantejament 28
3.2 Comparació dels dos sistemes mitjançant gràfiques: 29
3.2.1 Informe PISA 29
3.2.2 Inversió en educació 33
3.2.3 Innovació al món 34
3.3 Comparació del model americà i el català, des de el punt de vista de la participació i innovació de treball. 383.5 Anàlisi de resultats 40
4. Conclusions 41
Conclusions de la part teòrica: 41
Conclusions de la part practica: 42
5. Bibliografia 43
6. Annexos 44

Introducció

He triat aquest tema perquè vaig cursar un any als Estats Units i em va sorprendre la manera com es desenvolupaven les classes i la forma com preparaven els exàmens, com s’avaluava als alumnes i  com s’aplicava la avaluació delsestudis d’una manera molt més continua.

També em va sorprendre com els alumnes amb més facilitats podien agafar assignatures de cursos superiors inclús assignatures universitàries. A mes a mes jo tot i tenint un millor nivell de coneixements en general, els meus companys de classe terminarien aportant a els Estats Units les empreses més innovadores, les empreses mes important a nivell mundial iunes de les millors economies al món

Per tant l’objectiu de la investigació del treball de recerca es entendre el perquè dels dos sistemes  educatius, l’Americà et prepara millor per la innovació i pel desenvolupament de la economia del país. Aquesta es la motivació que m’ha portat a investigar sobre aquest tema.










Que entenem per Innovació

El primer lloc el que em de feres definir que entenen per la innovació. Segons el Diccionari de la Llengua Catalana, es la

En economia, Joseph Schumpeter va ser qui va introduir aquest concepte en la seva Ell ho defineix com el establiment de una nova funció de producció. La economia y la societat canvia quan els factors de producció es combinen de una manera innovadora. Suggereix que invencions i innovacions son la claudel creixement econòmic i els quals implementen aquest canvi de manera practica són els emprenedors.

També s’utilitza el concepte d’innovació en las ciències humanes y en la cultura com la recerca a través de la investigació de nous coneixements o solucions, que suposen curiositats y plaer per la renovació.

De totes aquestes definicions nosaltres utilitzarem mes el concepte de JosephSchumpeter, com la innovació com la capacitat per fer emprendre nous projectes tan en el àmbit econòmic com en el àmbit cultural.








Marc de referència


L’abast d’aquesta investigació en un entorn d'anàlisi tan ampli com el d'analitzar l'espai educatiu americà, amb 50 estats i amb la desena esmena ( dintre de la pròpia constitució americana) que atorga la potestat educativa a aquests,versus un espai educatiu espanyol.

És per aquest motiu que quan sorgeixi la necessitat de concretar alguna de les idees que apareguin durant la investigació amb algun exemple concret, es prendrà com a base de la mateixa a l’escola de NIXA SCHOOLS (Nixa, Missouri) per al costat americà l’IES LES CORTS (Barcelona, Catalunya) per la banda de la unió europea.

També per entendre l’entorn de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Libro libro
  • Libros
  • Libro
  • Libros
  • Libros
  • Libros
  • Libros
  • Libros

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS