Los Poetas Muertos

Páginas: 2 (365 palabras) Publicado: 8 de noviembre de 2015
El club dels poetes morts
Aquesta pel·lícula m'ha semblat molt interessant i la veritat és que m'ha agradat molt. Sincerament al principi m'imaginava que seria avorrida al ser antiga però cadacop m'enadono més que les pel·lícules antigues valen molt més la pena que la majoria de les actuals.
Trobo que és una molt bona pel·lícula i crec que qui més s'identificarà som els adolescents jaque ara estem a punt de decidir cap a on volem anar en un futur. Penso que el més important que ens fa veure és que nosaltres som els únics capaços de construir el nostre futur, tot i el que enspuguin dir els altres, és la nostra vida i som nosaltres els que lliurement escollim el que ens agrada i el que volem fer d'aquí uns anys.
Es repeteix molt "CARPE DIEM" una frase que prové delllatí i significa "viu el moment" . Després de que el professor de literatura els digui aquesta frase a classe, es convertix en el lema del grup dels Poetes morts. Crec que és una frase que hemd'aplicar-nos tothom ja que està clar que el que no fem avui potser ja no ho podrem fer demà i que cada instant és únic.
Al principi de la pel·lícula ens mostren els 3 valors principals de laUniversitat Welton: honor, disciplina i grandessa. És una escola molt estricta en la que ningú es preocupa de preguntar als alumnes que volen fer en un futur o que els agrada, simplement es limiten adecidir-ho per ells i a impossar tot, tal com han fet els seus pares. Però quan de sobte apareix el nou professor, aquest deixa de banda aquells 3 valors i es centra només en la motivació dels jovesque penso que és molt més important que altres coses.
Aquesta pel·lícula crec que té a veure amb l'assignatura, ja que ens mostra la importància de la lletra en les nostres vides. No ha de sernomés en llibres o poemes sinó també en cançons perquè molts cops si entenem la lletra d'una cançó, aquesta ens pot arribar a animar-nos en un mal moment, o al menys a sentir-nos comprenguts....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Poetas Muertos
  • Poetas Muertos
  • Poetas muertos
  • Los poetas muertos
  • Los Poetas Muertos
  • Los poetas muertos
  • Poetas muertos
  • Los poetas muertos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS