Mañana

Páginas: 3 (598 palabras) Publicado: 15 de diciembre de 2014
En la conclusió es dóna resposta d’una manera precisa a les qüestions que han originat la investigació. És, doncs, l’última part del cos de l’informe i es col·loca normalment en un apartatindependent. Aquest apartat és habitual en qualsevol tipus d’informe, perquè fa la funció de síntesi final, que pot ser valorativa o no. S’elabora a partir de la síntesi i la interpretació del contingutexposat. La conclusió sol ser breu i s’ha de relacionar directament amb els objectius o hipòtesis inicials. Si hi havia més d’un objectiu hi haurà més d’una conclusió.

Els apartats de conclusions i derecomanacions es poden redactar de forma discursiva (prosa organitzada en paràgrafs) o esquemàtica (llista de punts independents). L’organització esquemàtica permet vincular les conclusions irecomanacions amb els objectius del document. En aquest cas, cal numerar-los i atribuir a cada conclusió o recomanació el nombre i l’ordre corresponent a cada objectiu. La formulació de cada conclusió irecomanació ha de ser clara, breu i directa, seguint les recomanacions formulades per als objectius. Cal assegurar-se que no s’omet la informació necessària per explicar-les adequadament. També cal evitar enaquest apartat generalitzacions que no es puguin comprovar i relacions de causa/efecte poc clares.
L’informe persegueix fer arribar al lector el "retrat" d’una realitat concreta de la qual l’autor haestat testimoni. Per això, a l’hora de redactar un informe, l’autor ha de garantir-ne l’eficàcia informativa, una eficàcia que es concreta en l’objectivitat i la credibilitat de la informacióexposada i l’interès que aquesta pot crear en el lector.

Un informe guanya credibilitat si la informació s’hi exposa de manera que el lector tingui l’oportunitat de valorar-la per ell mateix. L’exposicióde la situació ha de ser objectiva i ha de permetre al lector conformar el seu propi judici.

Aconseguir comunicar els fets de manera objectiva no és pas senzill. El primer requisit és precisar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • mañana
  • Mañana
  • Mañana
  • mañana
  • el mañana
  • Yo No Se Manana
  • Manana
  • Manana

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS