marina en catala resum

Páginas: 7 (1639 palabras) Publicado: 6 de marzo de 2014
La història és sobre Oscar Drai un jove que viu en un internat a Barcelona. Un dia va escapar i va arribar a una casa estranya i accidentalment va robar un rellotge. La setmana següent va tornar per tornar-lo i allà va conèixer Marina i el seu pare Germán. Sempre va tractar molt bé i que va fer Oscar sempre fora per visitar-los. Marina era una noia de la seva edat que vivia amb el seu pare haviaestat educat per això.
Un dia, Marina i Oscar perseguit una estranya senyora vestida de negre. Des d'un cementiri a un hivernacle. Allà van trobar una gran quantitat de figures i titelles i un àlbum amb les fotografies de les persones amb defectes de naixement.
Per la malaltia de Germán havien de deixar una setmana a Madrid per visitar un metge i quan van sortir a la mateixa temporada una cartaque va enviar-li la dama de negre amb una adreça lliurat als Oscar.
Va anar a posar adreça i hi ha un home anomenat Benjamin Sentis. Va començar explicant la història de Mijail Kolvenik de com es va progressant en la vida de sent un orfe vagabundeaba pels carrers per esdevenir un dels més rics i més potents de Barcelona. Com es va enamorar d'un cantant anomenat Eva i com això arruïnat la vida jaque va construir un teatre només per a ella i el dia del vostre casament Eva tutors va llançar àcid a la cara i va deixar sense veu i sense la seva cara bonica. Això va provocar la fallida en el seu negoci des que havia invertit tot en això i un dia va aparèixer morta cremat a la seva mansió.
Uns dies més tard Oscar va veure al diari que Benjamin Sentís havia mort de circumstàncies misterioses ihavia tallat les dues mans.
Van decidir tornar a l'efecte hivernacle i Oscar va robar l'àlbum de fotos llavors figures que eren a l'hivernacle va començar a perseguir-los i atacar-los però finalment va aconseguir escapar. Mirant l'àlbum de fotos que es van posant la direcció d'un metge en una de les fotografies. Aquell metge va ser anomenada i va conèixer. Maria, la filla del doctor donà i allàli van ensenyar la fotografia havien i va començar a explicar la història de com va conèixer a Mijail Kolvenik mentre es curar-lo de les grans cops que havia rebut a la presó i com es feien grans amics. Va dir que hi havia molta gent com un policia anomenat Florian havia intentat fer era important a Costa Kolvenik tractant de destruir-lo inventar falsos rumors.
Una nit Oscar cau adormit amb elretrat de Marina a les seves mans. Quan va despertar va veure que tenia i no podia trobar enlloc. Va sentir una estranya olor dels animals morts i va començar a entrar en pànic. Una estranya figura avançant cap a ell. Oscar va intentar fugir i a la cuina que se les va arreglar per defensar-se apunyalant-lo amb un ganivet, va anar a l'habitació, va recollir l'àlbum de fotos i va sortir la finestra.Oscar va anar a casa de Marina i allà va passar la nit. Van buscar l'adreça de Florian i anar a visitar-li que va dir la història del cas de Mijail Kolvenik i totes les sospites que hi havia contra ell que de fet era Kolvenik malalt no sinó que era simplement una estafa per evitar pagar els seus deutes. Però just abans que puguin dur a terme una ordre de cerca la mansió cremat amb ell i la sevaesposa en manera que mai podria revelar el misteri. Va dir que tots els que estaven relacionats amb Kolvenik la companyia poc a poc van ser assassinats per estranyes circumstàncies i se sent cridat a dir-li la informació que tenia sobre Kolvenik i mai va ser perquè van matar-lo. Més tard va dir que van descobrir que Kolvenik comprar cadàvers, però que mai no trobaren lloc on amagar-los.
Van deixarcasa i nit Oscar escoltat sorolls i va caure i va trobar marins sagnat del nas, tremolant i sudoració amb el màxim responsable recolzada sobre la pica. Va prometre que ell vols visitar un metge si ell no va dir res a l'alemany perquè va ajudar i acompanyaven per mentir. La següent nit Oscar va anar a un gir venia a prop un cementiri i allà veure un carro s'acosta cap a ell perquè ell va saltar la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Catala el cafe de la marina
  • Resumen de marina
  • Resumen marina
  • Resumen Marina
  • El Modernisme català i el Cafè de la Marina
  • resumen de la crida salvaje (català)
  • Resum temari català 4t ESO
  • La europa feudal resumen(catalán)

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS