MARIUS EL CAUTIVADOR DE MUJERES

Páginas: 2 (371 palabras) Publicado: 24 de noviembre de 2014
Estratègia Empresarial
Exercici 05 (2).

Tria qualsevol mercat o industria que et sembli interessant. Llavors:
i. Defineix el mercat segons els criteris usats a classe. És a dir, quinsproductes (de quines empreses) en formen part, i quins no. Justifica la teva resposta segons l’anàlisi feta a classe al principi del tema 2 d’anàlisi de la industria.
ii. Tria tres productes (béns o serveis)de 3 empreses diferents d’aquest mercat. Digues quina seria la teva B (benefici percebut pel consumidor, o disponibilitat màxima a pagar) per a cada un dels productes. Justifica la teva respostausant almanco 4 dimensions (o atributs) del producte. (Fixa’t que les dimensions usades han de ser les mateixes per a tots els productes; la valoració de cada factor per a cada producte pot ser diferent.Les valoracions de cada un dels factors o dimensions per separat no és necessari que siguin monetàries – la B global sí que ho ha de ser).
Les dimensions (atributs) o factors a considerar per adeterminar la B d’un producte poden ser, entre d’altres, les següents:
Característiques físiques del producte. Funcionament, estètica, qualitat, duració, facilitat d’ús.
La quantitat i lescaracterístiques dels serveis o béns complementaris que l’empresa o distribuïdors ofereixen en la venda. Serveis postvenda (formació del consumidor, servei de manteniment o reparació), garanties.
Característiquesrelacionades amb la venda o el lliurament del bé. Velocitat i puntualitat en el lliurament, disponibilitat i condicions d’accés a crèdit, localització del venedor, qualitat de l’assessorament tècnicprevi a la venda.
Característiques que determinen les percepcions o expectatives del funcionament del producte, o el cost d’usar-lo. La reputació del producte respecte al seu funcionament, la baseinstal·lada de clients del producte.
La imatge subjectiva del producte. La imatge és una manera de fer referència a tota la constel·lació de recompenses psicològiques que el consumidor rep de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cautivar Mujeres
  • Mujeres Cautivas En La Frontera Araucana
  • Marius
  • Marius
  • la cautiva
  • La cautiva
  • La cautiva
  • LA CAUTIVA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS