Minority Report

Páginas: 3 (511 palabras) Publicado: 4 de noviembre de 2013
1. Descriu el dilema ‘’legal’’ que planteja el tema de la pel·lícula?
Planteja el dilema de si s’ha de empresonar a algú que encara no ha matat, tot i que vagi a fer-ho encara no ho ha fet, i aixòdubten si és del tot legal.
2. Quin és el dilema ‘’ètic’’ que planteja el tema de la pel·lícula?
El dilema és que les persones encara no han comès el crim, aquests policies actuen abans de que passiperò no hi ha cap assassí perquè en sis anys només s’ha comès un crim.
3. Quines incoherències detectes entre el gènere al qual podem dir que pertany la pel·lícula i una part de l’escenografia? Quinpot ser l’objectiu d’aquesta incoherència per part del director?
És ciència ficció el gènere de la pel·lícula, però el crim sempre és real. La incoherència ve quan s’empresona a algú abans decometre l’assassinat. L’objectiu del director interpreto que és que els criminals han de ser sempre empresonats.
4. Quin text està memoritzant el fill de Howard Marx –el primer criminal detingut-. Mentrees prepara per anar a l’escola minuts abans de que es cometi l’assassinat? Quin sentit té?
El discurs del president, no he entès el perquè.
5. Quin tipus de crims trobem? Hi ha una jerarquia decrims? Perquè?
Tots són assassinats de diferents tipus, no hi ha cap jerarquia perquè alguns són premeditats i altres succeeixen inesperadament.
6. Quan John Anderton, als primers minuts de lapel·lícula, surt a fer footing i a comprar la droga que pren, algú li diu: ‘’En el país de los ciegos, el tuerto es el rei’’. Què vol dir aquesta frase? En quin sentit podem dir que es tracta d’un indici?
Lafrase es refereix a que és millor no saber a qui li està venent la droga, perquè si ho sap i coneix la persona, pot portar problemes.
7. Per què la unitat de pre-crim només es dedica a preveure ievitar homicidis i no a d’altres tipus de delictes?
Perquè va ser fundada a partir de la mort de familiars dels fundadors, i perquè d’un crim és de la única cosa que no et pots recuperar.
8. Algú li...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Minority report
  • minority report
  • Analisis Película Minority Report
  • Analisis Minority Report Ddhh
  • Ideología política minority report
  • Minority Report Analicis
  • Trabajo pr ctico Minority Report
  • Trabajo sobre la pelicula minority report

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS