Moises jesus y mahoma

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 4 (981 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 30 de enero de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
A) Qüestions a desenvolupar:

1.- Escriu una breu presentació de cadascun del personatges treballats. (5 línies per personatge).

MOISÈS
Personatge bíblic que va alliberar el poble jueu del'esclavitud a la qual era sotmés a Egipte. Va proporcionar la taula de les LLeis de Déu per al seu poble. Segons els textos bíblics, va ser un lider religiós, legislador i profeta i se'l consideral'autor de la Torah. És el profeta més important del judaisme i també es considerat un profeta important pel Cristianisme i l'Islam.

JESÚS
És la figura central del Cristianisme. Per el Cristianisme,Jesús es considerat Fill de Déu, que va fer-se home per redimir-nos dels nostres pecats i per aixó morí a la creu i va ressucitar al tercer dia. La seva figura i el seu missatge, son unes de lesinfluencies més importants de la civilització occidental.

MAHOMA
Fou el fundador de l'Islam. Els musulmans el consideren el darrer profeta i missatger enviat per Déu ( Al.la, en arab) a tota lahumanitat. Els àrabs practicaven el politeisme (existeixen varis déus), però Mahoma va canviar això, va crear l' Islamisme i unificà a tots els àrabs en una sola religió. Per els musulmans és la personaque tot musulmà ha de tenir com a model.


2.- Explica què va a tenir a veure Déu en les seves vides i en el que van fer. Comenta com van sentir la seva vocació.

Moisès,Jesús i Mahoma, van rebre una missió, un encàrrec de Déu. Tots tres, posen aquesta missió com a centre de les seves vides. Aquest fet, l'anomeném vocació.
Moisès,sent la crida de Déu un dia quansent que aquest li demana que torni a Egipte per alliberar el poble jueu de l'esclavitud i el condueixi fins a la terra promesa.
Jesús, desde molt petit afirmà que és el fill de Déu i que aquest laenviat per explicar la seva paraula i la seva idea de que l'amor i la pau poden ser possibles si tots ens respectem.
Mahoma, decideix seguir la crida de Déu, un dia en que se li apareix l'àngel Gabriel...
tracking img