Motivació intrínseca i extrínseca

Páginas: 2 (321 palabras) Publicado: 27 de mayo de 2013

PREGUNTES:
1- Analitza el qüestionari anterior des de la perspectiva de la teoria de l’avaluació cognitiva de Deci. Quins són els ítems que mesuren algun dels conceptes proposats per aquestateoria. Enumera’ls i defineix el/s conceptes que mesuren.



















2- Fes ara lo propi des de la Teoria Cognitivo Social de Bandura, algun dels ítems del qüestionari mesuraalgun dels diferents tipus d’incentius proposats per aquest autor? Raona la teva resposta.
















3- Finalment, fes l’anàlisi del qüestionari des de la teoria del flux .Enumera els conceptes d’aquesta teoria que queden reflectits en el mateix i en quins ítems.















4- Imagina ara que la persona que ha contestat el qüestionari ha puntuataltament (amb valors de 6 y 7) els ítems 2,3,8, 17, 24 y 26; mentre que la resta de ítems han estat puntuats amb valors de 1 y 2. Quin tipus de motivació predomina en la conducta d’aquesta persona?Descriu un procediment per incrementar la seva motivació intrínseca.




5- Analitza ara els procediments i els processos que intervenen en el desenvolupament de la MI del cas que apareix en elsegüent enllaç: http://www.youtube.com/watch?v=3Y1Z4yx97kM. Per fer-ho pots utilitzar de guia l’esquema que apareix a la pàgina 89 del mòdul de motivació.
















6- Utilitza laxarxa per buscar dos vídeos (anuncis, traillers de pel·lícules, noticies...), que posin de manifest els conceptes de clima motivacional orientat a la tasca i clima motivacional orientat al ego. Percada un d’ells: adjunta el link d’accés, descriu el concepte que reflecteix y argumenta per què ho creus.


7- Finalment, analitza el cas del recentment desaparegut Steve Jobs des del modelespecífic de flux proposat per Massimini i Carli. A que seria atribuïble el seu gran nivell de creativitat? Pots utilitzar de guia el seu discurs a l’apertura del curs 2005 a la universitat de Stanford...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Motivación intrínseca y motivación extrínseca
  • Semiconductores Intrinsecos Y Extrinsecos
  • Retribucion extrinseca e intrinseca
  • Motivaciones Extrinsecas E Intrinsecas
  • obstaculos intrinsecos e extrinsecos
  • Factores Intrínsecos y Extrínseco De La CéluLa
  • Motivación Intrínseca Y Extrinseca
  • Motivacion Intrinseca Y Extrinseca En La Educación

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS