No sirve

Páginas: 4 (813 palabras) Publicado: 14 de diciembre de 2014
http://running.es/consejos/hiit-entrenos-de-alta-intensidad-quema-grasas-y-mejora-tu-resistencia#.VChQiCl_vBghttp://running.es/planes-de-entrenamientos/planes-de-entrenamiento-de-la-la-z#.VChQoyl_vBg
rezz i el 40% respecte la repetició màxima, on les qualitats de força i resistència aportan un valor practicament equitatiu de cara al rendiment.
Finalment, la força de resistència de llargaduració, es manifesta en esforços que es mantinguin per asota del 20% respecte la repetició màxima, on les víes de producció d'energia aeróbiques adquireixen una clara dominància en la relació de forçalocal.
[...]Test

-Relació força pes corporal
Si tenim en compte que un dels factors determinants de la producció de força en el subjecte és la quantitat de teixit muscular existent(si recordemel principi d'individualitat biológica), per estableixer una valoració consecuent a aquesta, la força ha de ser analitzada en relació directa amb el pes corporal total.
FR=Força/pes corporalD'aquesta relació sorgeixen el termes força absoluta i força relativa.La força absoluta, s'enten com a la quantitat de força que un subjecte pot produïr independentment del seu pes corporal. En canvi la forçarelativa, es defineix com a la quantitat de força produïda en relació al pes corporal.

Juntament amb aquestes manifestacions de força, és precís destacar, tot i que es desplaça del nostre ventallde possibilitats sobre el treball de la f i el 40% respecte la repetició màxima, on les qualitats de força i resistència aportan un valor practicament equitatiu de cara al rendiment.
Finalment, laforça de resistència de llarga duració, es manifesta en esforços que es mantinguin per asota del 20% respecte la repetició màxima, on les víes de producció d'energia aeróbiques adquireixen una claradominància en la relació de força local.
[...]Test

-Relació força pes corporal
Si tenim en compte que un dels factors determinants de la producció de força en el subjecte és la quantitat de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • No sirve
  • esto no sirve
  • lo que sirva
  • Lo que te sirva!!
  • A los que le sirvan
  • Sirve
  • De que me sirve
  • No Sirvo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS