Orientació professional PAC 1

Páginas: 11 (2511 palabras) Publicado: 23 de marzo de 2013
1.- Elabora una taula de doble entrada amb la informació obtinguda, a tall de fitxa sobre 5 de les web,s localitzades.

Taula 1
Nom i ubicació de la WEB
http://www.oficinadetreball.cat/socweb/opencms/socweb_ca/ciutadans/orientacioTrobarFeina/orientacio_professional.html
Descripció
El servei d'orientació professional del SOC és un servei gratuït que facilita un major coneixement del mercatlaboral i permet avaluar si “el client” disposa de tot allò que el mercat demana per accedir a la feina (o feines) que vol, i què pot fer per augmentar les possibilitats d'aconseguir-la. A través d’aquesta web es pot demanar una cita amb un professional qualificat que proporciona acompanyament i assessorament en el procés d’incorporació al mercat laboral.
Serveis i Recursos que ofereixAssessorament i orientació professional on es pretén:
Definir els objectius professionals de “l’interessat”
Conèixer els seus principals interessos i motivacions.
Prendre consciència d'allò que les empreses i els professionals requereixen i ofereixen.
Identificar les seves capacitats i limitacions a nivell laboral.
Realitzar un pla d'acció per millorar i aconseguir els seus objectius.
En definitiva,la seva finalitat és definir un itinerari d’inserció laboral de les persones demandants d’ocupació a partir d’un diagnòstic d’ocupabilitat.
Opinió i valoració personal
Crec que és una web ben enfocada en una recerca eficient de feina ja que seguint una sèrie de passos (buscant primer els teus objectius professionals, saber com ets i com et veuen... en definitiva, decidint el teu futurprofessional) que t’acompanyen a tenir clara l’ocupació en la qual es vol treballar, t’ajuden llavors a cercar feina.
Trobo que és una web molt útil sobretot ara que els requisits que s’exigeixen per entrar al món laboral són més estrictes i competitius. Així doncs, és essencial tenir webs com aquesta ja que facilita un grau major d’ocupabilitat i d’adaptació al mercat laboral.
Àmbits d’actuació en quees basa
Treball/Ocupació

Taula 2
Nom i ubicació de la WEB
http://www.edu365.cat/
Descripció
És una web on, alumnes de totes les etapes (s’especifica si és per Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat) poden aprendre a través de jocs i/o altres aplicacions i el professorat en pot obtenir recursos varis. Hi ha també l’apartat “Formació Professional” on s’ofereix, als estudiants deSecundària i/o Batxillerat, tots els estudis posteriors que hi ha i quines sortides professionals tenen cadascuna. També hi ha altres apartats com “notícies” on s’informa de jornades, xerrades, concursos, etc. que es van realitzant a tota Catalunya.
Serveis i Recursos que ofereix
Materials i activitats didàctiques, recursos pel professorat i pels infants, de totes les edats, pels més petits, a travésde jocs i aplicatius varis i, pels més grans, gran quantitat d’esquemes i continguts de qualsevol matèria.
Opinió i valoració personal
Personalment trobo que és una pàgina molt interessant i rica. Fa tres anys que sóc mestra d’Infantil i he de dir que l’he utilitzat molt. Pel que fa a l’apartat d’infantil, he pogut corroborar que aquesta pàgina promou la participació dels infants ja que facilitarecursos per aprendre d’una manera diferent, més dinàmica i divertida ja sigui mitjançant diversos aplicatius o jocs. Pels més grans, tot i no tenir-hi experiència personal, crec que també és una bona eina d’aprenentatge i d’orientació acadèmica.
Àmbits d’actuació en que es basa
Acadèmic i orientació

Taula 3
Nom i ubicació de la WEB
http://xtec.cat
Descripció
És una pàgina essencialmenteducativa que proporciona recursos i pàgines per a l’ensenyament de diversos nivells.
Serveis i Recursos que ofereix
Té serveis i recursos varis destinats sobretot a alumnes de totes edats i també per a centres, tan d’ensenyament públic com privat o concertat.
Els principals serveis que ofereix classificats en apartats són: Escola oberta (on hi ha materials i recursos varis de diverses...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Orientacio professional pac 1, uoc
  • PAC 1 orientació professional UOC
  • Pac 1 Orientacio Professional
  • Orientacio professional pac 2, uoc
  • Orientacio professional pac 3, uoc
  • orientacio professional
  • Orientació professional
  • Pac 1

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS