PAC 1 ANGELA PSICO

Páginas: 2 (281 palabras) Publicado: 30 de septiembre de 2015

Al finalitzar el debat, independentment si han participat en ell o no, aquelles persones que vulguin continuar amb el model d’avaluació contínua, han de lliurar unareflexió sobre com tractarien el vincle de la productivitat i la felicitat cadascuna de les perspectives de la psicologia social treballades en el debat (PSP, PSS i PSC).Es lliurarà un fitxer que s'enviarà mitjançant el Registre d'Avaluació Contínua. El nom que poseu al fitxer és indiferent, ja que el RAC el modificarà de maneraautomàtica.

El document es pot lliurar en qualsevol dels formats de text comuns:. Odt,. Rtf,. Doc,. Docx o. Pdf.
Atès que el més probable és que el consultor/a no obri elfitxer amb el mateix programa amb què l'heu elaborat, utilitzeu tipografies comuns, no inseriu imatges o gràfics, no feu una edició excessivament elaborada. Mantingueu eldocument el més simple possible.
El document no ha de sobrepassar mai l'espai requerit (500 paraules). Heu de tenir present que la capacitat de síntesi també és unacompetència que cal assolir i, per tant, sobrepassar en excés l'espai establert pot tenir conseqüències en la qualificació.

El document ha de dur el títol de l'activitat ala primera pàgina, el nom de l'activitat (en aquest cas PAC1), i el nom de l'estudiant. És recomanable, també, incloure aquestes dades a la capçalera o peu de pàgina deldocument, així com numerar-lo.
En el document no s'ha de copiar l'enunciat de la PAC, sinó que cal iniciar l'exercici directament.

Inici PAC 1: 22 de setembre de 2015Tancament del debat: 29 de setembre de 2015

Lliurament PAC 1: 6 d’octubre de 2015

Solució PAC1: 12 d’octubre de 2015

Qualificació PAC1: 21 d’octubre de 2015
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pac 1 Psico Organizaciones
  • Pac 1
  • Pac 1
  • PAC 1
  • Pac 1
  • PAC 1
  • PAC 1
  • Pac 1

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS