Participacion barrio

Páginas: 3 (579 palabras) Publicado: 12 de diciembre de 2010
ANIMACIÓ
1. Què vull canviar?
Ens hem fet passar per una associació de teatre del barri de l’Eixample, els quals no disposem d’un local on poder fer els assajos corresponents per l’obra quepreparem.
Som un grup de teatre sense gaires recursos econòmics i necessitem, almenys per la primera obra, una ajuda per poder assajar en un lloc públic i gratuït, per tal de destinar el pressupostsencer a l’atrezzo.
Al fer la primera obra, la idea és tenir més diners i poder-nos permetre un lloc d’assaig de pagament.

2. Com ho puc canviar?
Ens hem inscrit a la participació ciutadana debcn.cat, i hem fet la proposta/queixa demanant aquest local per tal de fer els nostres assajos. A la setmana d’enviar la demanda, hem rebut un mail on ens deien que al barri de l’Eixample no hi ha localsmunicipal son accedir de forma gratuïta però que disposava de diferents centres cívics on hi havia espais on poder fer-ho pagant uns preus establerts amb un acord amb l’ajuntament. El mail és elsegüent:
“Benvolguda,
Responem a la vostra comunicació rebuda el 21/09/10 amb codi 9012BMT sobre la disponibilitat d'espais per poder realitzar els assajos de la vostra associació.
Us comuniquem que elDistricte de l'Eixample no disposa d'espais municipals per cedir a entitats ni a particulars de manera gratuïta. Tanmateix, els Centres Cívics i Culturals del nostre Districte ofereixen un servei decessió d'espais el qual té assignats uns preus públics aprovats per la Comissió de Govern de l'Ajuntament de Barcelona i està sotmès a una normativa. En cas que estigueu interessats en fer ús d'aquestservei us haureu d'adreçar als equipaments on podreu obtenir més informació. Seguidament, us detallem les seves dades:
Centre Cultural La Casa Elizalde
C/ València, 302 / T. 934880590 /www.casaelizalde.com / casaelizalde@casaelizalde.com
Centre Cívic Sagrada Família
C/ Provença, 480 / T. 934508917 / www.ccsagradafamilia.net / info@ccsagradafamilia.net
Centre Cívic Ateneu Fort Pienc
C/...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Participacion foro Vernon Barrios
  • Tesis: Participación en elPrograma de Recuperaciòn de barrios
  • El barrio
  • El Barrio
  • El barrio
  • Mi barrio
  • El Otro Barrio
  • Barrios

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS